"Mijn vrouw is allergisch voor onze kat, ik heb haar gezegd bij haar ouders in te trekken"

Janine image
door Janine

09 Juni 2022

"Mijn vrouw is allergisch voor onze kat, ik heb haar gezegd bij haar ouders in te trekken"
Advertisement

Mensen met allergieën weten hoe vervelend, soms onmogelijk, het is om te leven met de oorzaak van hun allergie. Aanhoudend niezen, loopneus, gezwollen ogen en een algemene malaise die zelfs de meest gewone handelingen moeilijk maakt.

Soms ontwikkelen zich allergieën in de loop van de tijd en verergeren ze in bepaalde gevallen, zoals bijvoorbeeld de zwangerschap. Het verhaal dat we je gaan vertellen komt rechtstreeks van Reddit en het is de echtgenoot van een zwangere vrouw die tijdens haar zwangerschap een allergie voor hun kat heeft opgelopen.

De zwangere vrouw heeft de hoofdpersoon van het verhaal meerdere keren gevraagd om de kat weg te sturen vanwege haar ongemak, maar de man lijkt helemaal niet overtuigd om van zijn viervoeter af te komen.

Hoe loste hij de situatie op? Laten we eens kijken.

via Reddit

Advertisement
Phxere - Not the actual photo

Phxere - Not the actual photo

"Ik ken mijn vrouw al zeven jaar, we zijn vier jaar getrouwd en ze is zes maanden zwanger van ons eerste kind", begint de post op Reddit, "Ik heb al 16 jaar een kat die altijd bij mij en mijn vrouw in huis heeft gewoond" voegt hij eraan toe alvorens te specificeren dat de vrouw, naarmate de zwangerschap vorderde, een vervelende allergie voor het dier heeft ontwikkeld.

"Mijn vrouw wil dat ik een ander huis voor mijn kat zoek - legde de man uit - maar dat wil ik niet, hij is oud, hij kent alleen mij en mijn vrouw en deze verandering zou hem fataal kunnen worden", vervolgt hij ontroostbaar.

Niet in staat zijn harige vriend weg te sturen, probeert hij een compromis te vinden "ze kan naar haar ouders verhuizen totdat de baby is geboren en als de allergieën voor haar of voor de baby aanhouden, kan ik proberen een nieuw thuis voor mijn kat te vinden" of opnieuw "We zouden hem naar mijn broer kunnen brengen, die een paar jaar met hem heeft gewoond, maar we moeten het nog twee weken volhouden."

Maar zijn vrouw is het er niet mee eens en noemt hem een ​​ongelooflijke egoïst en neemt een onverwachte beslissing.

Advertisement
Phxere - Not the actual photo

Phxere - Not the actual photo

"Gisteren kwam ik thuis van mijn werk en ik kon mijn kat niet vinden. Ik vroeg mijn vrouw waar hij was en ze vertelde me zonder aarzeling dat ze hem in een dierenasiel had achtergelaten", zegt de zichtbaar geschokte man. De vrouw rechtvaardigde zich door te zeggen dat het de enige oplossing was, dat ze zwanger en ziek was en deze situatie zo niet kon blijven doorgaan.

De eigenaar van de kat, nog steeds geschokt door de beslissing van de vrouw, rende naar het asiel waar hij het trieste einde van zijn viervoetige metgezel ontdekte: "hij werd aangevallen door een hond en van de schrik kreeg hij een ​​hartaanval".

De man is kapot van het tragische overlijden van zijn kat, maar de reacties onder het bericht zijn geenszins meelevend: "je verkiest je kat boven je zwangere vrouw en baby en je bezorgt haar onnodige stress. Wat is er mis met je?"

Zou de man de indirecte oorzaak kunnen zijn van het overlijden van de kat of had de vrouw meer begrip kunnen tonen? Wat denk jij?

Advertisement