Ze ontmoet een man in een chat, maakt een afspraak en als hij komt ontdekt ze dat hij haar schoonvader is

Janine image
door Janine

23 April 2022

Ze ontmoet een man in een chat, maakt een afspraak en als hij komt ontdekt ze dat hij haar schoonvader is
Advertisement

Een geheim afspraakje die uitgroeide tot de ergste nachtmerrie van beide deelnemers, die in China plaatsvond en de aandacht trok van de internationale media. Stel je voor, al was het maar voor even, dat je in de plaats staat van de man en vrouw die het hebben georganiseerd. Na in de grootste vertrouwelijkheid gehandeld te hebben, slagen ze erin elkaar te zien en eenmaal daar staan ​​ze respectievelijk tegenover elkaar... schoondochter en schoonvader!

Het lijkt een situatie die is voortgekomen uit een paradoxaal verhaal, of zelfs uit een candid camera, maar in werkelijkheid is dit precies wat er gebeurde in de Chinese provincie Heilongjiang. Een verhaal dat absurd is en dat zeker de familierelaties van de hoofdpersonen sterk heeft getekend. Laten we eens nader bekijken wat er gebeurde.

via Metro

Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Lili en Wang ontmoetten elkaar via de chat van een van de vele dating-apps die tegenwoordig, volgens de statistieken, een vrij populair systeem zijn om nieuwe kennissen te maken en - zoals in dit geval - ook buitenechtelijke "ontsnappingen" te organiseren. De jonge Chinese vrouw is getrouwd met een 57-jarige man en ze had besloten een andere man te ontmoeten, waarbij ze zich voordeed als degene die ze niet was dankzij een valse identiteit en foto's die in werkelijkheid een andere persoon afbeeldden.

De man met wie ze zou afspreken deed hetzelfde en, gezien de wederzijdse interesse van beiden, besloten de twee na een periode van kennismaking een afspraak te maken in het hotel om elkaar in het echt te ontmoeten. Beiden wisten echter niet van het bestaan van een fundamenteel detail: ze waren namelijk schoonvader en schoondochter. Achterdochtig geworden, volgde Lili’s man zijn vrouw naar het hotel, maar zelfs hij had nooit gedacht dat hij getuige zou zijn van het tafereel dat zich daar afspeelde.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"We besloten elkaar te ontmoeten - zei Wang - maar toen ik de deur van de kamer opendeed, weet ik niet of ik meer verrast was of zij. Toen Lili me zag, draaide ze zich meteen om en rende weg". Ze kwam echter haar man tegen die haar was gevolgd. De zoon van Wang had alles gezien en, gezien de mogelijke relatie tussen zijn vrouw en vader, hij vatte dit niet goed op.

Het verhaal ontaardde in feite in een gevecht, waarvoor zowel Lili als haar schoonvader Wang in het ziekenhuis belandden, met verwondingen die binnen een paar dagen waren genezen. De bedrogen echtgenoot kostte de agressie 5 dagen gevangenisstraf, maar geen verdere aanklacht. Kortom: een afspraakje die ze waarschijnlijk niet zo snel zullen vergeten!

Advertisement