Ze trouwt met een 27-jarige oudere man tegen het advies van vrienden: “Als iets goed voelt, doe het dan”

Janine image
door Janine

04 Mei 2022

Ze trouwt met een 27-jarige oudere man tegen het advies van vrienden: “Als iets goed voelt, doe het dan”
Advertisement

Is het leeftijdsverschil echt een probleem in relaties? Er zijn zeer controversiële ideeën over. Er zijn mensen die beweren dat liefde geen leeftijd kent en dat het belangrijkste is dat beide partners gelukkig en tevreden zijn binnen de relatie. Anderen zijn daarentegen van mening dat een te groot verschil problemen kan veroorzaken door verschillende levensstijlen, levensdoelen en persoonlijke evoluties.

De onbetwiste aanhanger van de eerste stelling is een Amerikaanse vrouw die zich absoluut gelukkig verklaart te zijn getrouwd met een man die 27 jaar ouder is dan zij.

via Mirror

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De 36-jarige Gretchen Dillon ontmoette Michael, 63 jaar, in 2014. De twee trouwden vier jaar later, ondanks kritiek op hun leeftijdsverschil.

Voordat Dillen verliefd werd op de man, ging Dillen liever uit met andere vrouwen. Aanvankelijk waren de twee gewoon vrienden, maar toen sloeg de vonk tussen hen over. Het echtpaar kreeg ook een dochter, Shannon.

Zoals vaak het geval is in situaties als deze, zien mensen Michael soms aan voor de vader van Gretchen, maar ze lachen erom.

De twee moesten omgaan met de aarzeling van de mensen om hen heen: “Mijn vriend probeerde me ervan te weerhouden met hem te trouwen. Hij bleef maar zeggen dat ik snel weduwe zou worden omdat hij bijna 30 jaar ouder is dan ik, maar ik hield van hem en het kon me niet schelen”, zei de vrouw.

Het huwelijksaanzoek kwam ter gelegenheid van Thanksgiving, in het bijzijn van de familie, compleet met een diamant: "Ik vertelde hem dat ik geen ring wilde. Hij gaf me een echte diamant, maar niet ingezet."

Bij die gelegenheid kreeg de man echter een weigering: "Ik was zo geschokt door de gedachte dat hij me een voorstel deed, dat ik uit principe nee zei in het bijzijn van zijn familie", legde Dillen uit.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Een harde klap voor Michael, maar hij probeerde het nog een keer: “Ik heb de hele dag gehuild, we hebben veel gepraat. Hij deed twee maanden later voor de tweede keer een aanzoek, tijdens een reis naar Florida, en ik accepteerde het."

De komst van de kleine Shannon bezegelde hun verbintenis, wat het nog specialer maakte.

"Michael keek er naar uit om weer vader te worden. Hij heeft al een zoon en nog een stiefzoon uit een eerdere relatie. Ik denk dat zijn leeftijd hem een ​​betere vader maakt", aldus Gretchen.

Michael van zijn kant gaf toe: "Ik ben veel stabieler en volwassener dan ik was toen ik 30 was en dit is geruststellend voor Gretchen. Het leeftijdsverschil is buitengewoon nuttig voor het succes van onze relatie."

Gretchen geeft niet om de toekomst, maar ze is gefocust op het heden: “Ik zou elke vrouw in mijn positie vertellen dat het leven te kort is om ongelukkig te zijn. Als iets goed voelt, doe het dan."

Advertisement