Hij ontdekt dat zijn schoonmoeder zijn kind stiekem borstvoeding geeft en belt de politie: "Ben ik te ver gegaan?"

Janine image
door Janine

02 Mei 2022

Hij ontdekt dat zijn schoonmoeder zijn kind stiekem borstvoeding geeft en belt de politie: "Ben ik te ver gegaan?"
Advertisement

Meestal staan ​​de niet altijd rooskleurige relaties tussen schoonmoeder en schoondochter centraal in familieaangelegenheden. We hebben er vaak over gesproken en we hebben gebeurtenissen uit het dagelijks leven gerapporteerd waarin deze twee vrouwelijke figuren als protagonisten werden gezien. In plaats daarvan confronteren we ons vandaag met het dilemma met als hoofdrolspeler een schoonzoon en de moeder van zijn vrouw: het gedrag van de laatste zou de man woedend hebben gemaakt, alleen vraagt hij zichzelf nu af hij niet overdreven heeft gereageerd en wendde zich tot het platform Reddit om de mening van de gebruikers te kennen.

Dit is wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

De man zei dat hij weduwnaar was, zijn vrouw stierf onmiddellijk na de geboorte van hun kind. Om deze reden nam de auteur van de post voor onbepaalde tijd verlof op en besloot vier maanden na de geboorte van zijn kind terug te keren naar kantoor.

“Voordat ik weer aan het werk ging, vroeg ik mijn schoonmoeder of ze een oppas kon aanbevelen en ze antwoordde dat ze gratis op de baby kon passen. Ik zei ja en ik gaf haar een kopie van de huissleutels", legt de man uit.

Tot nu toe iets vreemds, maar het verhaal gaat verder: “Ze arriveert een half uur voordat ik naar mijn werk vertrek en als ik thuiskom, blijft ze eten en vertrekt ze nadat ze mijn zoon naar bed heeft gebracht. De eerste twee weken ging alles goed totdat ik me realiseerde dat de baby niet genoeg at. Hij bereikte amper het gewicht dat hij had moeten hebben."

Dus de vader sprak erover met zijn schoonmoeder, om te proberen te begrijpen wat de reden was. “Ze zei dat ze probeerde mijn baby borstvoeding te geven. Eerst dacht ik dat ze een grapje maakte, maar toen realiseerde ik me dat dat niet zo was. Ze zei dat ze de baby elke dag een paar minuten aan de borst moet leggen om haar melkproductie te 'activeren'. Ik zei haar dat ze dat niet moest doen en dat ze ermee moest stoppen. Ze zei dat ze dat zou doen, maar ik betrapte haar toen ik de kamer van mijn zoon binnenkwam en zag dat ze hem dwong hem borstvoeding te geven."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Op dat moment had de man geen andere keuze: "Ik confronteerde haar ermee en vertelde haar dat ze niet langer de oppas van mijn baby zou zijn. Ik heb haar niet gevraagd de sleutel terug te geven omdat ze nog steeds welkom is en ze ons op elk moment kan komen bezoeken."

Daarna zag de vader zich genoodzaakt een nieuwe oppas aan te nemen, maar na slechts twee dagen kwam ze niet meer opdagen. Toen de man contact met haar zocht voor uitleg, vertelde de oppas hem dat ze de vorige dag door een vrouw was ontslagen.

“Ik vroeg haar om de vrouw te beschrijven en ik was woedend toen ik me realiseerde dat het mijn schoonmoeder was. Ze kwam naar mijn huis met haar sleutel en ontsloeg mijn oppas. Ik stond op het punt haar te bellen, maar ze kwam naar me toe en beschuldigde me van het aannemen van een incompetente oppas. Ik zei dat ze moest vertrekken, maar ze weigerde en zei dat ze contact wilde opnemen met de sociale dienst omdat ik mijn zoon in gevaar bracht. We hebben veel ruzie gemaakt, uiteindelijk heb ik de politie gebeld en werd ze beschuldigd van huisvredebreuk."

Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

De man realiseert zich de emotionele toestand van de vrouw, aangezien ze haar dochter heeft verloren, maar vindt dat ze de grens heeft overschreden. Toch vraagt ​​hij zich af of hij niet heeft overdreven: "Ben ik te ver gegaan door de politie te bellen?"

Welk antwoord zou jij op deze vraag geven?

Advertisement