Drie broers zoeken een gezin om hen te adopteren, maar ze hebben één verzoek: "We willen bij elkaar blijven"

Janine image
door Janine

10 Mei 2022

Drie broers zoeken een gezin om hen te adopteren, maar ze hebben één verzoek: "We willen bij elkaar blijven"
Advertisement

De relatie tussen broers is meestal zoals die tussen een hond en een kat, maar er zijn ook gevallen waarin je echte beste vrienden wordt: genegenheid, respect en wederzijdse steun zijn de dagelijkse ingrediënten van een relatie voor het leven, waar niets tussen kan komen. En als het de enigen zijn op wie je kunt rekenen, wordt de band nog sterker en onverwoestbaar: in dit artikel hebben we het over drie kinderen die een ontroerende oproep hebben gedaan om samen geadopteerd te worden, omdat ze ouders willen hebben zonder elkaar op te geven.

via Heart Gallery Texas

Advertisement
Heart Gallery Texas

Heart Gallery Texas

Het zijn Aiden en Marshall van 10 jaar en William (ook wel Bobby genoemd) van 11 jaar. Hun bijnamen zijn Moe, Larry en Curly. De drie zijn zowel hartsvrienden als broers en brengen graag tijd samen door met spelen en grappen maken. Ze zorgen voor elkaar en delen alles.

Aiden wordt voorgesteld als een buitengewoon levendig en intelligent kind. Hij heeft een aangeboren leiderschap, is heel extravert en houdt van uitdagingen. Tot zijn passies behoren reptielen, waar hij alles over weet, en hij brengt graag tijd buitenshuis door. Zijn hobby's zijn vissen en wandelen. Hij is erg moedig, maar voelt soms ook de behoefte om gerustgesteld te worden. De enige sport waarin hij geïnteresseerd is, is zwemmen en hij houdt van Lego, omdat het hem in staat stelt zijn verbeelding de vrije loop te laten en het  tegelijkertijd een ontspannend effect heeft op zijn temperament.

Marshall daarentegen houdt van plezier maken en is heel creatief. Door zijn uitgesproken karakter is hij vaak op zoek naar aandacht. Net als Aiden houdt hij van spelen met Lego, maar ook van lezen, fietsen en spelen in het park. Onder zijn favoriete sporten zijn basketbal en voetbal, hij heeft dan ook deelgenomen aan de jeugdcompetities. Om het beste van zichzelf te geven, moet hij worden aangespoord en aangemoedigd. Een van zijn wensen is een huisdier: een egel of een hagedis.

Advertisement
 Heart Gallery/Youtube

Heart Gallery/Youtube

Bobby is de oudste en vergeleken met zijn broers is hij milder en gereserveerder. Hij heeft een onderdanig karakter en heeft de neiging om anderen te plezieren, vooral volwassenen. Hij beoefent vechtsporten en houdt van zwemmen. Hij is ook een fan van Lego, en maakt graag puzzels. Hij houdt van tekenen, kleuren en het spelen van bordspellen. Hij vindt het niet erg om te lezen, behalve als het hem wordt opgelegd. Hij neemt zijn rol als oudere broer zeer serieus, zozeer zelfs dat hij vaak moet worden aangemoedigd om zich meer als een kind  te gedragen dan als een oppas. Van nature verlegen, heeft hij moeite om zijn gevoelens te uiten, maar hij is een optimistisch kind met veel positiviteit. Hij heeft een groot hart en wil dat iedereen gelukkig is.

De broertjes zouden graag twee adoptieouders hebben zonder kinderen.

Een oproep aan een moeder en een vader die ze alle drie willen adopteren en die onvoorwaardelijk, met geduld en begrip van hen willen houden.

Advertisement