“Deed ik er verkeerd aan om het meisje dat mijn dochter plaagt niet uit te nodigen op haar verjaardagsfeestje?”

Janine image
door Janine

28 Mei 2022

“Deed ik er verkeerd aan om het meisje dat mijn dochter plaagt niet uit te nodigen op haar verjaardagsfeestje?”
Advertisement

Als ouders probeer je bij elke gelegenheid je kinderen te beschermen op de manieren die jij passend acht. Niemand heeft specifieke richtlijnen over hoe je je in bepaalde gevallen moet gedragen, dus je probeert je best te doen op basis van je persoonlijke ideeën, ervaringen en overtuigingen. Weten hoe je jezelf in twijfel moet trekken, is ongetwijfeld synoniem met intelligentie en een vrouw deed het: nadat ze op internet had verteld dat ze een meisje had uitgesloten van het verjaardagsfeestje van haar dochter en had uitgelegd waarom, vroeg ze gebruikers of ze daar goed aan had gedaan.

via Reddit

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De vrouw schreef dat haar dochter op het punt stond haar zesde verjaardag te vieren en dat ze voor de gelegenheid haar verjaardagsfeestje organiseerde. Tijdens het schoolfeestje maakte de moeder gebruik van de afleiding van haar dochter om uitnodigingen uit te delen aan al haar klasgenoten op één na.

"Ik heb de uitnodiging aan al haar klasgenoten gegeven, behalve aan het meisje dat mijn dochter sinds het begin van het schooljaar gepest heeft. Het lijkt erop dat het haar missie is om mijn dochter elke dag te treiteren”, schreef de vrouw. “Ze lacht haar uit om haar uiterlijk, het eten dat ze meeneemt voor de lunch, en ze is zelfs gewelddadig geworden. De juf probeert ze zoveel mogelijk uit elkaar te halen, maar ze gaat gewoon door."

Om deze reden heeft de auteur van het bericht besloten haar uit te sluiten van het feestje. "Ik wilde niet dat iemand haar verjaardagsfeestje zou verpesten dus ik nam liever geen enkel risico."

Dit heeft echter gevolgen gehad. Toen de vrouw de volgende dag het meisje van school ging halen, werd ze tegengehouden door de juf, die met haar wilde praten.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

“Ze zei dat het echt ongepast van me was om een ​​meisje niet uit te nodigen en dat het feit dat ze mijn dochter uitlachte, me niet het recht geeft om haar uit te sluiten. Ik antwoordde dat, tenzij ze van plan was om het kind te laten stoppen met haar vervelende gedrag, ze niet in de buurt zou komen van de verjaardag van mijn dochter."

De moeder van het meisje die van het feest was uitgesloten, probeerde verschillende keren contact met haar op te nemen, maar verontschuldigde zich nooit namens haar dochter.

“Het spijt me dat ze er niet bij mag zijn, want ik ben altijd het meisje geweest dat nooit uitnodigingen voor een feestje kreeg, maar mijn dochter zal altijd op de eerste plaats komen. Mijn man staat aan mijn kant, maar ik voel me er toch een beetje naar over.”

Wat vind je van de beslissing van deze moeder? Heeft ze er goed aan gedaan om het meisje van het feest te weren of niet?

Advertisement