Ze controleert de babyfoon van haar dochter en ziet haar naar de camera staren: "Ze heeft een exorcist nodig"

Janine image
door Janine

10 Juni 2022

Ze controleert de babyfoon van haar dochter en ziet haar naar de camera staren: "Ze heeft een exorcist nodig"
Advertisement

Baby's en babyfoons roepen momenten van tederheid en moederlijke genegenheid op, maar ze zijn ook de perfecte combinatie van verschillende horrorfilms: het is meestal dankzij dit hulpmiddel dat moeders in de engste films beseffen dat er iets mis is. Een sinistere stem, een geklaag, een verontrustende fluisterzin en vervolgens rent de hoofdpersoon de trap op, in de richting van de wieg, om te kijken wat er aan de hand is.

Blijkbaar kan dat ook in de werkelijkheid gebeuren, of bijna: een vrouw heeft op TikTok een filmpje gedeeld waarin haar pasgeboren baby op een sinistere manier naar de camera van de babyfoon kijkt.

via New York Post

Advertisement
 christiegeeee/TikTok

christiegeeee/TikTok

In werkelijkheid is de episode inderdaad verontrustend, maar even ironisch: de jonge moeder verklaarde na het zien van de scène gekscherend dat haar dochter een exorcist nodig zou hebben.

Christie George, zo heet de vrouw, schrok toen ze de babyfoon bekeek die ze in de kamer van haar dochter had geplaatst en merkte dat het kleine meisje naar de camera staarde zonder weg te kijken.

“Mijn kleine meisje heeft een priester nodig”, zei haar moeder lachend.

Christie, die 28 jaar is, registreerde het moment en deelde het op TikTok, getiteld: "Ik zal de babyfoon controleren..." Ze vertelde dat ze het apparaat had gecontroleerd nadat ze de baby in slaap had gebracht. Maar toen ze dat deed, verwachtte ze haar lief te zien slapen en niet dat ze op een beslist griezelige manier naar de camera zou staren.

Advertisement
 christiegeeee/TikTok

christiegeeee/TikTok

Op de monitor zag George namelijk het gezicht van het kleine meisje op de voorgrond met een vreemde uitdrukking. Om het effectiever en leuker te maken, voegde de vrouw de sinistere melodie van Amityville Horror toe aan de gepubliceerde clip, om dezelfde angst ook bij haar volgers op te wekken.

Het doel werd bereikt, aangezien veel gebruikers geschokte reacties onder de video achterlieten. Sommigen hebben gezegd dat ze geen babyfoons in de kinderkamer willen plaatsen om soortgelijke situaties te vermijden, want we weten het, kinderen kunnen soms echt eng zijn.

"Daarom weiger ik een monitor met een camera te hebben", schreef een gebruiker, terwijl een ander opmerkte: "Mijn 2-jarige zoon heeft nachtmerries en van tijd tot tijd zit hij gewoon in zijn bed en staart naar de monitor. Echt beangstigend."

Zou jij ook angstig zijn geweest als je deze vrouw was?

Advertisement