Ze verbiedt haar schoonzus om haar huis binnen te komen in afwezigheid van haar man vanwege de luidruchtige kinderen

Janine image
door Janine

14 Juni 2022

Ze verbiedt haar schoonzus om haar huis binnen te komen in afwezigheid van haar man vanwege de luidruchtige kinderen
Advertisement

Onder de ongeschreven regels voor een goed samenleven met vrienden, familieleden of wie dan ook, is er een die adviseert om niet openlijk kritiek te leveren op de huizen van anderen of de regels die de eigenaren van het appartement hebben opgesteld niet te respecteren. Of het nu gaat om een ​​hut of een villa of een huis in de stad, het is ongetwijfeld iets om niet te doen.

Het belangrijkste punt is om de huizen van anderen te respecteren. Helaas volgt echter niet iedereen dit advies op en zijn de gevolgen vaak onaangenaam.

Een vrouw heeft haar schoonzus en haar kinderen verboden het huis binnen te komen als haar man er niet is. De reden? Een groot gebrek aan respect...

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"De oudere zus van mijn man is moeder van drie kinderen, respectievelijk 9, 8 en 6 jaar oud - begon de vrouw te vertellen in een lange post op Reddit - mijn schoonzus staat ze alles toe, het zijn destructieve en ongeordende kinderen".

De vrouw legde uit dat de kinderen gewend zijn alles overhoop te halen, in huis met een bal te spelen, met schoenen van het ene meubel naar het andere te springen en glazen te breken.

"Voor mijn man en ik is het onbegrijpelijk en we kunnen niet accepteren dat ze zich zo gedragen in ons huis, zoals al is gebeurd toen ze het hele appartement op zijn kop hebben gezet."

Bij die gelegenheid kwamen zowel zij als haar man tussenbeide en vroegen de kinderen om dat gedrag nooit meer te herhalen, met als antwoord: "jullie zijn onze ouders niet”.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"We weten dat we niet hun ouders zijn, maar het is ons thuis en ze respecteerden onze regels niet, ze waren onbeschoft, ze waren ongehoorzaam", legt de behoorlijk wanhopige vrouw uit.

Dit leidde ertoe dat de vrouw de kinderen verbood het huis binnen te komen als haar man er niet is, omdat ze hun onbeschoftheid niet in haar eentje wilde verdragen.

"Mijn schoonzus probeerde te komen toen haar broer er niet was, maar ik zei nee en ik adviseerde haar mijn man om beschikbaarheid te vragen."

De situatie is verslechterd en de man heeft besloten zijn zus niet meer binnen te laten, hoewel hij denkt dat het zijn vrouw was die vanwege haar te vijandige houding de meeste fouten heeft gemaakt.

Wat vind je van het verhaal?

Advertisement