Bruid verjaagt zwager van bruiloft omdat die zijn hond had meegenomen

door Skip

30 Juni 2022

Bruid verjaagt zwager van bruiloft omdat die zijn hond had meegenomen
Advertisement

Je verloven, je droombruiloft plannen en in het huwelijksbootje stappen. Het is een inspannende reis die tijd, geld een beetje geluk vergt. Alles moet perfect zijn, maar vaak lopen de dingen niet zoals gepland, zeker als we zaken niet helemaal in eigen hand hebben en je het een beetje moet hebben van de bereidheid van een ander.

De gastenlijst, kleding, tafelindeling; alles doe je juist met die familieleden in je achterhoofd die elkaar niet spreken of ruzie hebben gehad of die niet met elkaar door een deur kunnen.   

Jammer genoeg is het degene in dit verhaal juist overkomen dat het juist z'n zwager was die compleet geen rekening heeft gehouden met de wensen van de vrouw van zijn broer en gewoon zijn Duitse herder besloot mee te nemen naar de receptie. Een hond dus, die de ongenode gast is op een bruiloft.    

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik en mijn man zijn nu een week geleden getrouwd" zo begint ze haar verhaal op Reddit, "maar niet alles is verlopen zoals we hadden gewenst."

Zwager Jack is de jongste in de familie en het staat buiten kijf dat hij het meest verwend is. Hij mag alles en al zijn acties worden goedgepraat door familieleden:"Hij mag mij niet, waarom weet ik ook niet, maar hij is altijd wantrouwend naar mij toe geweest."

Je kan wel stellen dat ze op gespannen voet met elkaar leven en dat die spanning juist tijdens de bruiloft z'n hoogtepunt bereikte. "Hij heeft een Duitse herdershond en hij wilde graag dat die ook op de bruiloft mocht komen, maar wij hebben dat natuurlijk geweigerd."

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De zwager, geïrriteerd door de weigering, heeft hen gezegd dat hij niet op prijs stelde dat ze zo respectloos naar hem waren geweest: "Het is een grote hond, die laat je nooit alleen, maar we kunnen hem er niet bij hebben op de bruiloft. Dat zou alleen maar ongemakkelijk gaan worden."

Jack kwam met Duitse herdershond op de bruiloft aanzetten en droeg een shirt met daarop de tekst "dog dad." Bij het zien van de hond die bij de rest van de gasten aan tafel zat was een schok voor haar: "Z'n hond rende van hot naar her, zorgde voor chaos en zorgde voor ongemak bij het merendeel van de gasten."

"Ik heb tegen Jack gezegd dat hij zijn hond ergens anders naartoe moest brengen maar dat vertikte hij. Dus toen zij ik tegen hem dat hij moest vertrekken." De bruid gaat verder: "Mijn schoonmoeder kon het maar niet begrijpen dat ik haar zoon had verteld dat hij moest weggaan. Ze zei dat ik zelf degene ben geweest die m'n bruiloft verpest heeft en dat ik moest kalmeren, dat ik Jack moest laten genieten van zijn broer z'n bruiloft."

Ondanks de herhaaldelijke verzoeken van haar schoonmoeder wilde ze dat haar zwager weg zou gaan bij de ceremonie.

Wat vind jij van de keuze van de bruid? Denk je dat ze er goed aan gedaan heeft haar zwager weg te sturen van de bruiloft? 

Advertisement