Ze heeft een relatie met de eigenaar van een kasteel die 33 jaar ouder is: “Ik ben niet bang om beoordeeld te worden”

Janine image
door Janine

24 Juni 2022

Ze heeft een relatie met de eigenaar van een kasteel die 33 jaar ouder is: “Ik ben niet bang om beoordeeld te worden”
Advertisement

Wanneer je te maken krijgt met een stel met een belangrijk leeftijdsverschil, rijst de vraag: "Waarom is hij of zij met hem/haar?" Gewend als we zijn aan scepsis en wantrouwen, nemen vooroordelen het over en gaan de gedachten naar de bankrekening van de oudste van de twee. En als we ontdekken dat de meer volwassen partner echt rijk is, wordt de bevestiging van onze vermoedens onvermijdelijk.

Allana Luke, de jonge 23-jarige die een relatie heeft met een veel oudere man - en eigenaar -  beseft dit ook, zozeer zelfs dat ze verklaart dat ze het degenen die denken dat ze met hem samen is alleen om zijn bezittingen, niet kwalijk neemt.

via Chronicle Live

Advertisement

Allana en Jeff Winn, die een advocatenkantoor heeft waar zij de persoonlijke assistent is, verschillen 33 jaar van elkaar. Hij is namelijk 56 jaar. Nadat ze elkaar ontmoetten, gingen de twee nooit meer uit elkaar en begonnen ze aan een 17-daagse reis al op de tweede afspraak in oktober 2020, waarop de jonge vrouw haar 22e verjaardag vierde.

Daarna verloofden de twee zich officieel en trok Allana in bij Jeff, in een kasteel in Jesmond. Desondanks verklaarde Allana dat ze haar partner niet om zijn geld had gekozen maar hem juist zou hebben gevraagd om ​​huwelijkse voorwaarden op te stellen.

“Het valt niet te ontkennen dat Jeff er veel ouder uitziet dan ik, waardoor mensen met hun ogen kunnen rollen als ze ons zien. Ze gaan er automatisch van uit dat ik gewoon het zoveelste meisje ben dat geïnteresseerd is in zijn geld. Ik neem het ze niet kwalijk, want het zou ook mijn eerste gedachte zijn”, aldus Allana. "Maar nadat ze ons hebben leren kennen, beseffen ze dat we een geweldig team zijn. We maken dezelfde grappen en lachen altijd."

Advertisement

Een grote en onmiskenbare medeplichtigheid dus, die ze op een absoluut natuurlijke manier in het openbaar laten zien. "Hij is misschien ouder dan ik, maar hij is jong van binnen", voegde Allana eraan toe. "Hij feestte vroeger meer dan ik, maar ik ben een huismus, dus hij is veel rustiger geworden nu we gesetteld zijn."

De twee ontmoetten elkaar op Tinder, waar de jonge vrouw een hogere mannelijke leeftijd had ingesteld dan de hare bij haar voorkeuren, moe van de onvolwassenheid van haar leeftijdsgenoten. “Jeffs profiel trok me aan omdat hij een foto had waarop hij buiten zijn kasteel stond. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet dacht ‘wauw'."

De week daarop ontmoetten ze elkaar bij het kasteel, waar Jeff voor haar kookte en een fles champagne deelde.

"Het was zo eenvoudig en leuk! Ik stemde ermee in om de week daarop met hem naar Marbella te gaan omdat ik net mijn baan als reisagent had opgezegd."

Het kasteel heeft 15 badkamers, een jacuzzi en zelfs een bioscoop. Het personeel bestaat uit een schoonmaker, een landgoed beheerder, een barman en drie tuinmannen.

 “Ik kom niet uit een rijke familie en ben opgegroeid in een volksbuurt, dus het kasteel is hoe dan ook een schok voor mij. Ik zou ook bij hem blijven als hij dit huis zou verliezen en failliet zou gaan, maar ik denk dat ik dat niet kan bewijzen, tenzij het gebeurt."

Allana wil graag vertellen over haar liefdesrelatie met als doel relaties tussen mensen met een groot leeftijdsverschil normaal te maken in de ogen van anderen.

“Er zijn mensen die zich schamen om hun partner te laten zien omdat hij ouder is. We moeten de liefdes van ons leven niet verbergen omdat we bang zijn om beoordeeld te worden."

Jeff, van zijn kant, zei: "Jarenlang was ik iemand die veel uitging. Ik was op zoek naar iemand die mooi was van binnen en van buiten. Ik vond haar in Allana en ik wist meteen dat het meer was dan een avontuur."

Wat vind jij van dit stel?

Advertisement