Man moet steeds thuis op zoon passen terwijl zijn vrouw altijd bij een zieke vriend in het ziekenhuis is - Curioctopus.nl
x
Man moet steeds thuis op zoon passen…
Volgens complottheorie zou Titanic nooit zijn gezonken, het eigenlijke doel was verzekeringsfraude Wanneer kinderen adolescent worden dan staan ze voor drie uitdagingen, zo help je ze het beste

Man moet steeds thuis op zoon passen terwijl zijn vrouw altijd bij een zieke vriend in het ziekenhuis is

04 Juli 2022 • Door Skip
20.286
Advertisement

Een goede vriend zijn betekent dat je bij elk moment dat belangrijk is voor de ander aanwezig bent. Onder meer bij momenten van vreugde en geluk en bij momenten van leed en pijn. De vrouw van het centrale personage in dit verhaal is zonder meer een goede vriend van Anthony, haar jeugdkameraadje die te kampen heeft met een aandoening.

Het centrale personage is zich gaan eraan gaan ergeren dat de twee zo close zijn en dat mondde uit in de vraag of zij gewoon niet al die tijd met Anthony kon doorbrengen.

De man deed zijn verhaal in een lang bericht op Reddit met de vraag aan de leden daar of hij goed gehandeld had of niet. Laten we samen erachter komen hoe de zaken gelopen zijn.

via: Reddit

"Mijn vrouw heeft een vriend uit haar kindertijd, zijn naam is Anthony. Ik kan helemaal niet goed met hem opschieten. Het is niet dat hij respectloos is of onvriendelijk, maar ik stoor me eraan als ik weet dat mijn vrouw bij hem is" zo begint het bericht van de man op Reddit.

"Het gaat nu niet goed met Anthony, hij heeft kanker en daarvoor moet hij regelmatig naar het ziekenhuis. Mijn vrouw heeft beloofd elke keer met hem mee te gaan want hij heeft niemand." Anthony zegt dat hij het aanvankelijk wel oké vond maar hij later wel problemen begon te krijgen omdat de afwezigheid van zijn vrouw zijn leven begon te beïnvloeden. "Ik kan niet met m'n vrienden afspreken omdat ik als zij er niet is op mijn zoon moet passen."

"De druppel die de emmer deed overlopen was de keer waarop ze voor de zoveelste keer naar een chemokuur ging met Anthony en mij had gevraagd of ik thuis kon blijven bij onze zoon. Ik legde haar uit dat ik zou gaan lunchen met mijn zus en moeder en dat ik niet thuis kon blijven."

Hij voegde er nog aan toe dat het niet per se nodig was dat ze juist op de dag van de kuur zelf kon gaan, maar dat ze ook de dag daarna zou kunnen gaan. Hierdoor ging ze flippen:"ze zei tegen me dat ik wreed was, dat ik een egoïst was dat ik haar niet naar haar vriend laat gaan, maar toch denk ik gelijk te hebben."

Degenen met commentaar geven de vrouw gelijk en vonden de man inderdaad wreed:"Ik snap er niks van. Waarom denk je dat gaan lunchen of op stap gaan met je vrienden belangrijker is dan iemand die een chemokuur ondergaat?" zei een van de gebruikers.

En wat vind jij ervan? Denk jij dat de man gelijk heeft of vind je hem onverschillig?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt