Moeder ontdekt via beveiligingscamera's dat oppas is ingedommeld tijdens werktijd

door Skip

05 Juli 2022

Moeder ontdekt via beveiligingscamera's dat oppas is ingedommeld tijdens werktijd
Advertisement

Veel ouders proberen alles zo te regelen dat ze altijd bij hun kindje kunnen zijn. Nadat ze hun baby alleen hebben gelaten kunnen ouders aan het piekeren slaan, zeker vanwege het idee dat ze fysiek niet op dezelfde plaats aanwezig kunnen zijn als hun kleine. Er zijn hoe dan ook situaties waarin het niet anders kan, vooral wanneer beide ouders werken en er geen opa's oma's zijn waar kinderen naartoe kunnen. In die gevallen is er een rol weggelegd voor een oppasser, iemand die ouders te hulp komt en de kleine in het oog houdt.

Danielle Mitchell, de dame in dit verhaal had geen positieve ervaring. Ze liet een dame op haar 10 maanden oude zoontje passen maar kwam er via camera's thuis achter dat zij tijdens werktijd eerder sliep dan de boel onder controle te houden en te letten op de kleine.

Danielle deelde deze unieke situatie op TikTok, laten we eens kijken wat er precies gebeurde.  

via TikTok/danimariemit

Advertisement
TikTok screenshot/danimariemit

TikTok screenshot/danimariemit

Het is voor Danielle Mitchell, moeder van 10 maanden oude baby, altijd een moeilijk moment geweest om haar kind bij de oppas te laten. Dit leidde er gaandeweg toe dat ze beveiligingscamera's wilde installeren thuis. Zo kon ze de situatie monitoren en gerust zijn.

Door dit alles ontdekte ze echter wel een vervelende situatie. Zoals ze zelf vertelt in haar video op TikTok die meer dan 1,8 miljoen keer is bekeken, ontdekte ze dat de oppas tijdens haar dienst op de bank lag te slapen in plaats van op haar kind te letten.

Ze vertelt:"We hadden oppas geregeld omdat we naar een etentje gingen en was ons kind helaas nog niet in slaap gevallen voordat weggingen." De baby was nog wakker toen hij in de armen lag van de oppasser die, kort na hun vertrek liet weten dat ze de baby in slaap had gekregen.

Advertisement
TikTok screenshot/danimariemit

TikTok screenshot/danimariemit

In de video voegt ze er verder nog aan toe:"Het was voor het eerst dat er iemand anders bij hem was dan onze ouders, en we zouden slechts drie uur weg zijn."

"Terwijl ik de beelden bekeek van de beveiligingscamera's zag ik dat ze lag te slapen op de bank. Ze heeft me gezegd dat ze naar een luisterboek luisterde, maar het was negen uur, de honden waren buiten. Toen ik haar een berichtje schreef bewoog ze zich niet." Deze test bevestigde voor Danielle alle ongerustheid en wist ze zeker dat deze dame aan het rusten was.

Danielle, bezorgd om hun zoontje, zegt tegen haar man dat ze direct terug naar huis moet.

Op TikTok vroeg ze of dit iets normaals was bij medegebruikers op het platform. Ze vermeldde er wel bij dat iedereen op de hoogte was van de beveiligingscamera's en dat die duidelijk zijn te zien. Daarnaast wist iedereen dat ze werden opgenomen.

De reacties waren niet eenduidig: een aantal vinden de zorgen van Danielle terecht, anderen stellen dat je het de oppas niet kan verbieden te slapen. Wat denk jij?    

Advertisement