"Mijn schoonmoeder onthult de naam van onze dochter zonder mijn toestemming, maar ik gaf haar een andere" - Curioctopus.nl
x
"Mijn schoonmoeder onthult de naam van…
Hij wint de loterij terwijl hij aan het werk is en neemt ontslag om zijn droom te vervullen Enorm zeedier voor het eerst waargenomen: onderzoekers zijn

"Mijn schoonmoeder onthult de naam van onze dochter zonder mijn toestemming, maar ik gaf haar een andere"

03 Augustus 2022 • Door Janine
6.818
Advertisement

Het is geweldig om grootouders aanwezig te zien in het leven van de kleinkinderen. Wetende dat je op ze kunt rekenen, op hun steun, en zien hoe ze onvoorwaardelijk liefde geven. Hierdoor kunnen ouders hulp krijgen die garandeert dat ze de kleintjes niet alleen hoeven op te voeden, maar altijd mensen hebben op wie ze kunnen vertrouwen. Soms zijn er echter grootouders wier aanwezigheid verandert in opdringerigheid.

Het overkwam het stel dat in dit verhaal op Reddit de hoofdrol speelt. De twee hebben zelfs al voor de geboorte van het kind ruzie gehad met de moeder van de man. De motivatie? Een gebrek aan respect. Laten we eens kijken waarom.

via: Reddit

"Mijn vriend en ik verwachten een dochter die volgende maand wordt geboren - begint de vrouw op Reddit te vertellen - we zijn erg enthousiast omdat dit ons eerste kind is en we proberen ons voor te bereiden om ouders te worden".

De 23-jarige vrouw vertelt dat de hele familie enthousiast was over de komst van het kind, ook de moeder van haar partner. De schoonmoeder is in feite een vrouw die, hoewel ze haar aanwezigheid in het gezin nog niet echt heeft geaccepteerd, erg enthousiast is over het hebben van een kleindochter.

"Ze heeft me erg gekwetst, mijn vriend heeft het haar uitgelegd, maar ze heeft zich nog niet met mij verontschuldigd."

"Ze is ook zo’n moeder die elk klein detail van haar leven op Facebook plaatst", legt het meisje uit.

"Mijn vriend en ik hebben onlangs de perfecte naam voor ons meisje gekozen. Een paar dagen geleden, tijdens een telefoongesprek, vertelde mijn vriend mijn schoonmoeder per ongeluk dat we een naam hadden gekozen”. Sindsdien vraagt ​​de vrouw hen voortdurend om de naam bekend te maken, maar de twee aarzelen, juist omdat ze weten dat ze die op Facebook zou publiceren. "Ze vertelde mijn vriend dat ik haar slecht behandelde als moeder en grootmoeder en haar een schuldgevoel probeerde te geven”. De vrouw gaf haar daarom, om haar schoonmoeder te kalmeren, een verzonnen naam, en was er zeker van dat ze die zou publiceren, en dat gebeurde ook.

'Ik kan niet geloven dat ik volgende maand de oma van de kleine Charlotte word. Ik ben zo trots op mijn zoon!" Zo is in de post te lezen. Het paar belde haar woedend op, maar ze rechtvaardigde zichzelf door te zeggen dat ze gewoon te blij was om het niet aan te kondigen en herhaalde dat het de schuld was van het meisje dat haar de verkeerde naam had gegeven.

Wat vind jij ervan?

Tags: WTFFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt