Vrouw gaat met buikpijn naar ziekenhuis en bevalt kort daarna van baby

door Skip

06 Juli 2022

Vrouw gaat met buikpijn naar ziekenhuis en bevalt kort daarna van baby
Advertisement

Zwanger zijn is een reis van 40 weken, misschien een dagje meer of minder, die een vrouw beleeft, van de ene belevenis in de andere, en elk moment en gevoel ervan onthoudt en deze gevoelens altijd bij zich draagt.

Het lijkt dus moeilijk te geloven dat het mogelijk is zwanger te zijn zonder dat je ook maar enigzins weet dat je een nieuw leven in je draagt. Maar Kayla kan je het tegendeel bewijzen.

Ze vertelt dat ze naar ziekenhuis ging met hevige pijnen in haar buik, ze was er bijna zeker van dat het om nierstenen ging om vervolgens te ontdekken dat ze weeën had, en zover was om een meisje ter wereld te brengen. Niet te geloven? Lees eerst het hele verhaal.

via TikTok/mamafusti

Tik Tok screenshot / mamafusti

Tik Tok screenshot / mamafusti

Deze vrouw ging terug naar huis na een ziekenhuisbezoek met een verrassing waar ze zeker nog niet op voorbereid was.

Kayla vertelt op TikTok in een video over haar bijzondere ervaring. Ze zegt naar de eerste hulp te zijn gegaan omdat ze dacht nierstenen te hebben omdat ze voortdurend heftige pijnen had, om dan vervolgens te ontdekken 38 weken zwanger te zijn.

Ze geeft aan dat ze op haar werk was toen ze ineens een soort pijn voelde die ze nog nooit eerder had gehad. Toen ze de symptomen op Google had opgezocht had ze bedacht dat het om klachten aan haar nieren ging en ging ze, op aandringen van haar vriend, naar het ziekenhuis. Hier kreeg ze bijzonder nieuws. 

Advertisement
Tik Tok screenshot / mamafusti

Tik Tok screenshot / mamafusti

Kayla zget het volgende over haar aankomst in het ziekenhuis:"ze hebben me in een bed in de gang gelegd, een echo gedaan en aan de blikken te zien van de artsen vreesde ik het ergste."

Blakend van gezondheid gelukkig, maar wel zwanger en had er geen idee van. Slechts tien minuten na de ontdekking werd er een gezond dochtertje geboren tot schrik en verbazing van de hele familie.

De kersverse moeder was drie maanden eerder gescheiden van haar partner, maar door het goede nieuws is het gezin weer bij elkaar. Nu is er een tweede op komst en zijn ze getrouwd.

Tot slot zegt Kayla te leiden aan het stein-leventhalsyndroom en was voor haar het hebben van een onregelmatige cyclus meer dan normaal. Bovendien was ze in het begin van het jaar begonnen met de pil en wijtte ze de gewichtstoename daaraan. Dat verklaart dus waarom ze helemaal niet merkte in verwachting te zijn.

Bijzonder verhaal vind je niet?

Advertisement