Ze gooit de as van haar overleden echtgenoot in de vuilnisbak: "Dit is voor wat je me hebt aangedaan" (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

23 Juli 2022

Ze gooit de as van haar overleden echtgenoot in de vuilnisbak: "Dit is voor wat je me hebt aangedaan" (+ VIDEO)
Advertisement

Je leven met de verkeerde persoon doorbrengen is het meest onaangename dat we kunnen meemaken, aangezien tijd de kostbaarste hulpbron is die we hebben. Het delen met iemand die ons niet waardeert, ons niet behandelt zoals we verdienen of zelfs gewelddadig blijkt te zijn, leidt onvermijdelijk tot het ontwikkelen van negatieve gevoelens, zoals woede, frustratie, wrok en, in het ergste geval, kan het leiden tot haat. Een Amerikaanse vrouw die voor ophef zorgde door op het web de video te delen waarin ze de as van haar overleden echtgenoot in de vuilnisbak gooit, weet dit maar al te goed.

via Newsner

Youtube

Geweld tegen vrouwen en binnen de muren van je huis is een uiterst delicate kwestie en helaas altijd actueel. Slachtoffers kunnen niet altijd een uitweg vinden, dus berusten ze in hun ongeluk zonder zichzelf te redden, en blijven ze gevangen in een situatie die hen voortdurend in gevaar brengt.

Dit is bijvoorbeeld het geval van Marsha Widener, die in de Verenigde Staten woont, om precies te zijn in Oklahoma. Marsha leed haar hele leven onder het slechte humeur van haar man, totdat hij stierf. Een gebeurtenis die haar zeker niet tot wanhoop dreef, verre van dat: Widener maakte van de gelegenheid gebruik om eindelijk wraak te nemen en dit met de rest van de wereld te delen.

Advertisement
Youtube screenshot

Youtube screenshot

Op het YouTube-kanaal dat voor de gelegenheid werd geopend, met de onmiskenbare titel, deelde de vrouw op 24 juli 2017 een video die zich snel heeft verspreid en viraal is gegaan.

Op de foto is te zien hoe Marsha in de achtertuin de as van haar overleden echtgenoot in een vuilniszak gooit. De vrouw legt uit dat geen van de familieleden de stoffelijke resten van Donald wilde houden, en ze bovendien een griezelig sarcastische grap uithaalde: aangezien haar man als chauffeur op een vuilniswagen werkte, hielp ze hem een handje om terug te keren naar de vuilstort.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

In de video drukt de weduwe haar bitterheid uit met zinnen als: "Dit is voor alle pijn en ellende die hij mij en mijn kinderen heeft bezorgd. Dit is voor alle keren dat hij me schopte." Uitingen vol woede, begrijpelijk als je je het verleden voorstelt.

Onder de opmerkingen van de gebruikers is te lezen: "Deze video heeft me veel vreugde gegeven, je bent een heel sterk persoon, vooral na wat je hebt meegemaakt!" en "Marsha, ik hoop dat alles vanaf nu beter zal zijn voor jou en je familie."

Wat vind je van het gebaar van de vrouw?

Advertisement