Hij ziet een meisje dat last heeft van een man, hij benadert haar alsof hij haar kent om haar te helpen

Janine image
door Janine

07 Januari 2023

Hij ziet een meisje dat last heeft van een man, hij benadert haar alsof hij haar kent om haar te helpen
Advertisement

Helaas is het, vooral voor een vrouw, niet ongewoon om ongewenste aandacht te krijgen tijdens een uitje met vriendinnen of als ze in haar eentje wandelt. Hoewel het bij het eerste teken van desinteresse duidelijk moet zijn dat je moet vertrekken, hebben sommigen de neiging aan te dringen ​​waardoor ze behoorlijk vervelend worden. Gelukkig zijn niet alle mensen onverschilligheid jegens degenen die ze niet kennen en een jonge TikToker is hiervan het bewijs: hij kwam namelijk tussenbeide om een ​​meisje in moeilijkheden te helpen door te doen alsof hij haar kende.

via thebrandonrobert/TikTok

Advertisement
thebrandonrobert/TikTok

thebrandonrobert/TikTok

Brandon Robert, een populaire TikTok-gebruiker, was op het juiste moment op de juiste plek en in plaats van zich af te wenden alsof er niets gebeurd was, besloot hij tussenbeide te komen om een ​​meisje uit een vervelende situatie te helpen. Nadat hij had opgemerkt dat de jonge vrouw zich erg ongemakkelijk leek te voelen, besloot Brandon haar te benaderen met de bedoeling de persoon die haar lastig viel weg te krijgen.

"Er is een vreemde man die ervoor zorgt dat dit meisje zich ongemakkelijk voelt in de winkel. Ik zal doen alsof ik haar ken", schreef hij in de clip die later op zijn account werd gedeeld. De TikToker begroette haar toen hij het meisje eenmaal had bereikt door te doen alsof hij haar kende en haar lange tijd niet had gezien. Daarna had hij het over een denkbeeldige "tante Claire" die haar wilde ontmoeten en zo vroeg hij haar om met hem mee te gaan.

Advertisement
thebrandonrobert/TikTok

thebrandonrobert/TikTok

De jonge vrouw begreep onmiddellijk de bedoeling van Brandon en speelde het spelletje mee, en antwoordde met een "Ja, laten we gaan." De twee liepen toen samen weg en pas op dat moment vroeg Robert haar wat die man van haar wilde. “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wilde gaan. Bedankt voor je hulp.” De clip werd massaal bekeken en gebruikers complimenteerden Brandons tussenkomst. "Tante Claire" lijkt het nieuwe codewoord te zijn geworden om in geval van nood op sociale media te gebruiken: "Ik ben blij dat dit een goede boodschap aan het worden is voor mijn collega gentlemen: laten we onze vrouwen beschermen", schreef Brandon naar aanleiding van de vele ontvangen commentaren.

Dat van de jonge TikToker zou een heel normaal gebaar moeten zijn: iedereen, in zijn plaats, zou zich verplicht moeten voelen om op dezelfde manier te handelen, zonder de andere kant op te kijken. Een goed voorbeeld voor alle mannen die tegenover een vrouw staan ​​die duidelijk in de problemen zit, vind je ook niet?

Advertisement