Twee identieke honkbalspelers ondergaan een DNA-test om erachter te komen of ze verwant zijn

Janine image
door Janine

09 Januari 2023

Twee identieke honkbalspelers ondergaan een DNA-test om erachter te komen of ze verwant zijn
Advertisement

Er wordt gezegd dat ieder van ons zeven dubbelgangers heeft over de hele wereld en misschien heeft iemand er wel een persoonlijk of virtueel ontmoet. Jij of iemand die je kent, zal ongetwijfeld de ervaring hebben gehad om bevriend te zijn met iemand die niet alleen dezelfde interesses deelt, maar ook vergelijkbare fysieke eigenschappen. Hoe vaak heb je de vraag "Zijn jullie broers/zussen? Jullie lijken zoveel op elkaar!" niet gehoord?

Iets soortgelijks gebeurde met twee jonge honkbalspelers uit de minor league. Allebei werpers, vertonen de twee een ongelooflijke gelijkenis en niet alleen dat: ze delen zelfs dezelfde naam. Zouden ze ook verwant zijn? Laten we er samen achter komen.

via Dailymail

Advertisement

Brady Gregory Feigl, 22, and Brady Matthew Feigl, 27, took a DNA test after months of speculation that the two...

Pubblicato da Ripton Johnson su Giovedì 21 febbraio 2019

Brady Gregory Feigl, 22 en rechtshandig, komt uit Missouri en heeft honkbal gespeeld in Mississippi en Oakland. Brady Matthew Feigl, 27 en linkshandig, is een inwoner van Maryland die honkbal speelde bij Mount St. Mary's en Texas. Wat hebben ze gemeen behalve hun naam en beroep? Veel dingen. In feite zijn de twee jonge mannen allebei 1,80 meter lang en hebben ze allebei een rode baard en een bril met een zwart montuur. Als je ze samen ziet, lijkt het alsof ze broers of tweelingen zijn en daarom hebben de twee, na maanden van speculatie over hun mogelijke scheiding bij de geboorte, besloten een DNA-test te ondergaan om alle twijfels definitief weg te nemen.

De twee lijken elkaar nog nooit eerder te hebben ontmoet, maar worden vaak met elkaar verward vanwege hun ongelooflijke gelijkenis, waarvan de ontdekking plaatsvond in een dokterspraktijk waar ze allebei naartoe gingen. Zes maanden later werd de jongste van de twee teruggeroepen voor een operatie. “Zo ontdekte ik dat we met z'n tweeën waren", merkte hij op. Maar wat was de uitkomst van de DNA-test?

Advertisement

Have you heard the story about these 2 look-alike minor league pitchers with the same name? A very fun...

Pubblicato da Bob Wagner's Wooden Bat Classic su Domenica 3 luglio 2022

Volgens de test zijn de twee jonge mannen nog niet in de verste verte verwant. "We zullen in zekere zin altijd broers zijn", merkte de oudste van de twee op, terwijl de ander eraan toevoegde "En we zullen altijd Brady Feigl zijn". Deze ongelooflijke gelijkenis heeft hen inmiddels verschillende volgers op hun sociale kanalen opgeleverd, en heeft ook voor tal van grappige ongemakken gezorgd. Veel fans houden bijvoorbeeld een van de twee op straat aan en vragen hem een ​​kaart te tekenen van honkbalspelers in de competitie, maar de kaart is degene die betrekking heeft op de andere naamgenoot.

De twee hebben onmiskenbaar één van hun zeven lookalikes gevonden. Ongelofelijk, nietwaar?

Advertisement