Na een stop met de auto vergeet hij zijn vrouw en legt hij meer dan 150 km af zonder haar

Janine image
door Janine

28 Januari 2023

Na een stop met de auto vergeet hij zijn vrouw en legt hij meer dan 150 km af zonder haar
Advertisement

Een klassieker van de kerstvakantie is om een ​​paar dagen vrij te nemen om je te herenigen met je familie. Na een heel jaar ver weg te zijn geweest van je dierbaren, profiteert men van de vakantie om ze weer te zien. Om dit alles mogelijk te maken, moet men echter vaak vroeg opstaan, de koffers pakken en op reis gaan. Dit leidt er echter ook toe dat je vermoeid bent en onvermijdelijk iets vergeet. De hoofdpersoon van het verhaal vergat zijn partner.

De man, waarschijnlijk overvallen door een moment van vermoeidheid, besefte niet, nadat hij was gestopt voor een toiletpauze, dat hij weer was vertrokken zonder zijn vrouw. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Boontom Chaimoon, een 55-jarige man, en zijn vrouw Amnuay Chaimoon (49) begonnen om 03.00 uur op Kerstdag met hun reis om de feestdagen door te brengen in hun woonplaats in de provincie Maha Sarakham, in Thailand. Bij het maken van lange reizen kan het voorkomen dat je moet stoppen voor een toiletpauze.

Alles ging goed totdat Amnuay moest stoppen om naar het toilet te gaan. Helaas was de behoefte zo dringend dat ze niet kon wachten om een ​​tankstation te bereiken. Om deze reden aarzelde de man niet en stopte de auto aan de kant van de weg, heel dicht bij een bos.

Advertisement

De vrouw stapte uit en deed wat ze moest doen. Toen ze terugkeerde, merkte ze echter dat de auto van haar man weg was. Amnuay, die niet wist wat ze moest doen, begon naar het dichtstbijzijnde stadje te lopen. Na een reis van 20 km bereikte ze het district Kabin Buri. Hier heeft ze meteen een politiebureau gezocht, om contact te kunnen opnemen met Boontom.

Amnuay wist het nummer van haar man echter niet uit haar hoofd. Op dat moment realiseerde ze zich dat ze haar smartphone in haar tas had laten zitten, die op de passagiersstoel lag. De politie begon toen die mobiele telefoon te bellen, maar zonder resultaat.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Slechts een paar uur later slaagden de autoriteiten er eindelijk in om Boontom te spreken, die inmiddels al zo'n 160 km had afgelegd. Zodra de man begreep wat er was gebeurd, ging hij meteen terug om zijn vrouw op te halen.

Hoe kon hij haar vergeten... Is het volgens jou mogelijk om te vertrekken zonder een van de passagiers?

Advertisement