Een 23-jarige vrouw is "moeder" van 34 kinderen: een keuze uit liefde en altruïsme - Curioctopus.nl
x
Een 23-jarige vrouw is "moeder" van…
Verlaten eiland op de Malediven zoekt Mysterieuze grote metalen bol gevonden op een boom in Mexico: de oorsprong is onbekend

Een 23-jarige vrouw is "moeder" van 34 kinderen: een keuze uit liefde en altruïsme

05 Augustus 2022 • Door Janine
66.816
Advertisement

Het leven lacht je niet altijd toe en vooral niet iedereen. Er zijn mensen die voor het geluk zijn geboren, bijna bij elke stap vergezeld, beschermd door een engel, anderen hebben echter niet zoveel geluk en moeten worstelen, soms lijden, om te hebben wat anderen krijgen.

Tusayiwe Mkhondya, een alleenstaande moeder van net 18 jaar, die nergens kon wonen om het nieuwe schepsel op te voeden, is zich hier terdege van bewust. Deze staat bracht haar tot het besluit om een ​​You Are Not Alone (YANA) organisatie te openen waar ze kinderen van vijf maanden tot 16 jaar opvangt.

Nu is Tusayiwe 23 jaar oud en "moeder" van 34 kinderen.

via: TheSun

Tusayiwe Mkhondya is een zeer jonge alleenstaande moeder die moeilijke jaren heeft doorgemaakt. Toen ze op 18-jarige leeftijd zwanger werd, bevond ze zich in gecompliceerde situaties die haar ertoe brachten de organisatie You Are Not Alone (Yana) op te richten, waar de vrouw onderdak biedt aan kinderen van 5 maanden tot 16 jaar.

Tusayiwe bekent dat het niet altijd gemakkelijk is om voor hen allemaal te zorgen, maar ze gaat door omdat "kinderen zich nooit alleen mogen voelen. Sommigen zijn wees, anderen hebben maar één ouder, weer anderen hebben beide ouders, maar zijn door hen in de steek gelaten”, vertelde ze op TikTok.

Het meisje probeert alle kinderen groot te brengen, een opleiding te geven en vaardigheden te leren.

De dag begint om 4 uur 's ochtends, dan maakt ze het eten voor de kinderen klaar, van broodjes, avondeten tot vruchtensappen. "Ik ben de enige die kookt voor de kinderen onder de 5 jaar en ze hebben allemaal hun behoeften in de ochtend”.

De vrouw begint te werken als de kinderen naar bed gaan, rond 19.00 uur, en op dat moment begint ze aan wat ze de "nachtdienst" noemt.

"Ik moet ze te eten geven, luiers verschonen en me klaarmaken voor het werk en de volgende dag."

Tusayiwe omschrijft zichzelf nu, na jaren, als “moeder van 34 kinderen” voor wie ze dag in dag uit zorgt, zonder er iets voor terug te vragen, behalve een eenvoudige glimlach van hen.

Mensen die haar op TikTok volgen, spreken hun bewondering uit voor haar humanitaire missie en velen complimenteren haar elke dag met haar liefde voor alles wat ze doet voor de meest behoeftigen. Tusayiwe, die ondanks alle tegenslagen haar sterke gedrevenheid nooit verloor.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt