Moe van de opmerkingen van haar man over haar financiën, haalt ze al zijn geld van de rekening, waardoor hij $900 overhoudt

Janine image
door Janine

19 Augustus 2022

Moe van de opmerkingen van haar man over haar financiën, haalt ze al zijn geld van de rekening, waardoor hij $900 overhoudt
Advertisement

Samenleven als stel is niet altijd gemakkelijk. Er kunnen misverstanden ontstaan, karakterverschillen die aanleiding geven tot ruzies die niet altijd op te lossen zijn. In feite is het delen van je leven met een andere persoon een constante inzet, waar niet iedereen klaar voor is.

Ongeacht de lange levensduur van de relatie, of het nu al jaren duurt of niet, het is goed om te onthouden dat de enige persoon met wie we de rest van ons leven zullen doorbrengen, wijzelf zijn en daarom zijn wij de enigen aan wie we altijd het grootste respect moeten geven.

Er gebeurde iets met de hoofdpersoon van dit verhaal waar ze helemaal niet klaar voor was, zozeer zelfs dat ze haar huwelijk in twijfel moest trekken. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik verloor mijn baan, voor het eerst ik 15 jaar was - zo begint het verhaal van een vrouw op Reddit - zelfs voordat ik van baan veranderde, had ik al een andere baan, dus ik had altijd een salaris". De vrouw zegt dat haar man, in tegenstelling tot haar, vaak perioden heeft waarin hij niet werkt, tussen de ene baan en de andere brengt hij meestal minstens zes maanden door, waarin ze alleen van haar salaris leven.

"Ik zat een maand zonder vast inkomen, maar ik heb ononderbroken gezocht. Helaas ging in diezelfde periode de motor van de auto van mijn man kapot."

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn man heeft promotie gekregen, hij werkt van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 16 uur, en nu hij een echte baan heeft, laat hij het me zwaar wegen, maar voor mij is het niet gemakkelijk, want ik heb geen auto en ik moet iets vinden om thuis te doen”. De vrouw wordt hard bekritiseerd door haar man omdat ze zich nog steeds in deze situatie bevindt, maar ze zegt gerust te zijn, omdat ze zo'n 8600 dollar op de bank heeft staan ​​waarmee ze de huur voor minstens acht maanden zou kunnen betalen.

"Hij begon het me zwaar te laten wegen dat we van zijn geld leefden - schreef zijn vrouw - maar dat is niet waar, want ik heb mijn spaargeld".

"Laatst maakte hij een opmerking waarin hij zei dat ik absoluut een baan moest zoeken en dat was de druppel voor mij, dus nam ik de auto en vertrok om elke cent die ik op mijn bankrekening had staan op te nemen en op een rekening te zetten waar hij niet aan kan komen. Hierdoor had hij iets meer dan $900, omdat de rest van mij was”.

De vrouw zegt dat ze het deed om aan haar partner te laten zien dat het paar, ondanks dat ze geen baan had, dankzij haar spaargeld verder kon. Heeft ze het juiste gedaan?

Advertisement