Ze verlaten het restaurant zonder de rekening van $220 te betalen: de betraande serveerster lucht haar hart op TikTok

Janine image
door Janine

28 Juli 2022

Ze verlaten het restaurant zonder de rekening van $220 te betalen: de betraande serveerster lucht haar hart op TikTok
Advertisement

Werken in de horeca is niet eenvoudig. Hoe sterk je passie, toewijding en liefde voor je vak ook is, er zijn ongetwijfeld dagen dat je alles zou willen opgeven en iets anders zou willen doen.

Voortdurend in nauw contact staan ​​met andere mensen, beschikbaar moeten zijn, het slechtste gedrag accepteren, is niet bepaald gemakkelijk. Bovendien moet vaak snel gereageerd worden op verzoeken, twijfels en vragen van klanten. Een serveerster overkwam iets waar ze sprakeloos van werd. Het meisje besloot haar verhaal op TikTok te delen en in tranen te vertellen wat er gebeurd was.

via TikTok/viseuez

Advertisement
Tik Tok screenshot / viseuez

Tik Tok screenshot / viseuez

Ober zijn is een mooie maar ook moeilijke en vaak weinig overwogen baan. Vaak bevinden deze werknemers zich in moeilijke situaties, vooral in Amerika, waar het grootste deel van hun salaris afhangt van de fooien die klanten besluiten achter te laten. Dit komt doordat zij degenen zijn die de meeste interactie hebben met consumenten.

In sommige restaurants moet zelfs een rekening die niet door de klanten wordt betaald door de obers worden neergeteld, maar gelukkig is dit niet het geval in het restaurant van de hoofdpersoon van ons verhaal.

Het meisje vertelde in een video op TikTok in tranen een vervelende situatie waarin ze zich bevond tijdens een nachtdienst.

Advertisement
Tik Tok screenshot / viseuez

Tik Tok screenshot / viseuez

"Het was 4 uur 's ochtends toen een groep van 11 mensen het restaurant binnenkwam - legde het meisje uit in de video - ze bestelden, aten met smaak, maar toen het tijd was om de rekening te betalen, ging het niet zoals gepland". Het meisje zegt dat toen ze naar achteren liep om de rekening te halen, ze bij haar terugkeer niemand meer zag, behalve $3 tegen een rekening van $220!

"Ik hoop dat jullie veilig en wel thuis zijn, maar jullie je nu schuldig voelen”, schreef de jonge werkneemster in het bijschrift van haar video. "Jullie zijn slechte mensen en zoiets doe je niet”, voegde ze eraan toe.

Het meisje maakte duidelijk dat het er niet om ging haar geen fooi te geven, maar de rekening helemaal niet te betalen.

De vele TikTok-gebruikers die op de video reageerden, waren het met haar eens en toonden solidariteit met haar, terwijl ze tegelijkertijd de 11 mensen fel bekritiseerden die uit het restaurant vertrokken alsof het niets was.

Wat vind jij?

Advertisement