"Mijn dochter wordt constant gepest met haar mono-wenkbrauw, dus besloot ik het te scheren"

Janine image
door Janine

29 Juli 2022

"Mijn dochter wordt constant gepest met haar mono-wenkbrauw, dus besloot ik het te scheren"
Advertisement

Moeder zijn betekent altijd proberen het juiste te doen, de correcte en beste keuze voor je kinderen te maken, zonder hun gevoeligheid te schaden. Maar we zijn allemaal mensen en als zodanig maken we fouten, ook al zijn we soms te goeder trouw.

Een moeder op Reddit vroeg de community om advies om erachter te komen of ze een goede moeder was geweest voor haar dochtertje. De vrouw zei dat ze moeder was van een meisje met erg dikke en samengevoegde wenkbrauwen. Zij vindt het mooi, maar andere mensen hebben haar vaak bekritiseerd. Om de kritiek te stoppen, nam de vrouw een merkwaardige keuze, maar nu vraagt ​​ze zich af of ze er goed aan heeft gedaan.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Ik heb een dochter met hele dikke wenkbrauwen - begon de vrouw te vertellen - natuurlijk vind ik haar mooi, inclusief haar volle wenkbrauwen, maar ik ben zo moe van de opmerkingen van andere mensen".

De vrouw legt uit dat ze dagelijks onaardige opmerkingen over haar krijgt, waarin haar verteld wordt haar te kleden als Frida Kahlo voor Halloween of haar vragen of haar vader net zo harig is en andere soortgelijke opmerkingen. "Iedereen ziet alleen haar mono-wenkbrauw”, legde de vrouw uit, waarmee ze duidelijk maakte dat niemand kan zien hoe mooi haar dochter eigenlijk is.

De vrouw, moe van het constante geplaag, nam een ​​besluit.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Op een dag besloot ik de haren tussen haar wenkbrauwen af te scheren, om een ​​kleine ruimte te creëren", legde de vrouw uit, "en ik zorgde ervoor dat haar huid daarna werd verzorgd".

De moeder legt uit dat het kind geen irritatie heeft ervaren en dit dus wekelijks blijft doen.

"Mijn man merkte dit na een paar weken en hij werd boos op me en vroeg me hoe ik ons ​​kleine meisje zoiets kon aandoen."

De vrouw zei dat haar man boos op haar was omdat ze hem niet had geïnformeerd en had besloten om de wenkbrauwen van het kleine meisje te epileren. "Ik heb hem gezegd dat als ze oud genoeg is om haar mening te uiten, ze me kan vertellen wat ze wil, maar tot die tijd zal ik haar blijven scheren zodat mensen niet alleen maar haar mono-wenkbrauw zien.”

Wat vind jij? Vind je dat deze moeder er goed aan heeft gedaan?

Advertisement