"Mijn zoon nam wraak op de jongen die hem slecht behandelde en daar ben ik blij om": de uitbarsting van de moeder

Janine image
door Janine

30 Juli 2022

"Mijn zoon nam wraak op de jongen die hem slecht behandelde en daar ben ik blij om": de uitbarsting van de moeder
Advertisement

Geweld is nooit het antwoord, in geen enkele situatie. Het wordt ons steeds herhaald, sinds we klein zijn, en er wordt ons geleerd om conflicten op te lossen door middel van dialoog, waardoor onze gesprekspartner aan het denken wordt gezet, waardoor hij begrijpt waar hij naar onze mening fout is gegaan of wat hij fout heeft gedaan. Arnall Davis is het met deze leerstelling eens, maar was aangenaam verrast toen ze ontdekte dat haar zoon vijf dagen van school was geschorst omdat hij zijn pestkop in elkaar had geslagen. Laten we in detail bekijken wat er gebeurd is en uitzoeken of de vrouw er goed aan deed om het met de jongen eens te zijn.

via Facebook / Allison Davis

“Jarenlang heeft de school gefaald met Drew”, begon Arnall Davis, sprekend over haar zoon die al jaren gepest wordt door een klasgenoot. De vrouw legde uit dat de school op geen enkele manier had ingegrepen om het kind te steunen of om de pestkop te straffen die hem zowel op school als op sociale media bedreigde. Drew, zegt zijn moeder, had zelfs bewijs van het pesten met video's die getuigden van de achtervolgingen en pesterijen die de jongen moest doorstaan.

Haar zoon ging zelfs zo ver dat hij een brief naar het schoolbestuur stuurde met het verzoek om actie te ondernemen tegen zijn aanvaller, maar het liep op niets uit.

Advertisement

Op een ochtend, terwijl Drew in de bus zat, begon de pestkop hem te plagen en zelfs zijn jongere broertje te bedreigen, dus vatte hij moed en besloot hij actie te ondernemen om van de pesterijen af ​​te komen.

"Drie klappen en de pestkop schreeuwde als een kind”, schreef Arnall in haar post. "Zijn vrienden zeiden niets en vanmorgen keek de pestkop niet eens naar hem. Dus het probleem was opgelost."

Het is duidelijk dat Drew vanwege het incident vijf dagen van school werd geschorst, maar zijn moeder zegt dat ze trots is op zijn gedrag, want als hij zich niet had verdedigd, zou niemand anders dat hebben gedaan.

Veel van de reacties onder het bericht waren het eens met de vrouw en de beslissing van de jongen, waarin stond dat het de taak van de school had moeten zijn, maar bij gebrek aan gerechtigheid had hij er goed aan gedaan om te reageren.

Een andere opmerking luidt: "Jij en je man beschermden je zoon, en toen maakte Drew een einde aan schandelijk gedrag."

Wat vind jij?

Advertisement