Ze maakt een afspraak met een tatoeëerder, maar hij maakt ongepaste opmerkingen over haar lichaam: “Ik ben weggegaan”

Janine image
door Janine

04 Augustus 2022

Ze maakt een afspraak met een tatoeëerder, maar hij maakt ongepaste opmerkingen over haar lichaam: “Ik ben weggegaan”
Advertisement

Bij de beslissing om een ​​tatoeage te laten zetten, is de volgende stap het kiezen van een betrouwbare professional die zo goed mogelijk doet waar we om vragen en vooral die ons op ons gemak weet te stellen. Werken met naalden is nooit eenvoudig, dus het is belangrijk om de sessie met een adequaat humeur te kunnen uitvoeren, het gevoel dat we ons hebben toevertrouwd aan een competent en professioneel persoon. Zo was het niet voor een jonge vrouw die op TikTok vertelde over de nare ervaring die ze had met haar tatoeëerder.

via The Indipendent

Advertisement
senoracabrona/TikTok

senoracabrona/TikTok

Dalina houdt van tatoeages en wilde een grote tekening op de voorkant van haar lichaam, wat ze besloot te laten doen door een artiest die ze in de sportschool had leren kennen. De man had haar benaderd toen hij de tatoeages van het meisje zag en had zijn referenties achtergelaten. In de video die viraal ging, legde Dalina uit dat ze hem vervolgens op sociale media zocht en na het bekijken van zijn werken besloot ze een afspraak met hem te maken om de tatoeage te realiseren die ze al een tijdje van plan was.

Toen ze daar eenmaal was, ging het echter niet helemaal zoals ze had gehoopt. Op het moment dat ze haar shirt uittrok om zich te laten tatoeëren, begon de artiest ongepaste opmerkingen te maken over haar lichaamsbouw en noemde het “asymmetrisch”, eraan toevoegend dat hij begrijpt waarom ze vaak naar de sportschool gaat, omdat dat duidelijk nodig is.

Op dat punt dacht Dalina niet lang na: ze kleedde zich weer aan, door het werk halverwege te onderbreken, betaalde de man en vertrok. "Ik weet niet of ik te dramatisch ben of niet," zei ze in de clip, "maar ik liep gewoon weg halverwege de tatoeage. Ik stond op, betaalde ervoor en ging weg. Ik ontmoette deze man in de sportschool, hij bekeek mijn tatoeages en vertelde me dat hij een tatoeëerder was, hij gaf me zijn visitekaartje en we wisselden wat informatie uit", legde Dalina uit.

Advertisement
senoracabrona/TikTok

senoracabrona/TikTok

"Toen zag ik zijn werk online en ik vond het mooi. Er was een tatoeage die ik op mijn buik wilde zetten, dus ik ging naar hem toe, maar toen hij me mijn t-shirt uit liet doen, begon hij opmerkingen te maken, zelfs over mijn borsten. De druppel was toen hij zei: “Oh, nu begrijp ik waarom ik je altijd in de sportschool zie.”

Voor de jonge vrouw was het een heel slechte ervaring, zo erg zelfs dat ze een paniekaanval kreeg en meteen de behoefte voelde om de episode aan gebruikers te vertellen zodra ze weer in de auto stapte.

Talloze opmerkingen van steun en verontwaardiging over het onprofessionele gedrag van de tatoeëerder, wiens naam onbekend is, maar die de clip natuurlijk zal hebben gezien.

Zou hij zijn ongepaste houding beseft hebben? Hoe zou jij gereageerd hebben in Dalina's plaats?

Advertisement