Jongen vindt geheime schuilplaats onder het treinstation van zijn stad: "wie weet wat het verbergt"

Janine image
door Janine

25 Augustus 2022

Jongen vindt geheime schuilplaats onder het treinstation van zijn stad: "wie weet wat het verbergt"
Advertisement

De metropool zit vol met kleine details en geheime plekjes, onzichtbaar voor een onoplettende toeschouwer. Ieder van ons is echter tijdens een wandeling door de stad iets vreemds of bijzonders tegengekomen dat altijd al voor onze ogen is geweest, maar dat we nooit hadden opgemerkt. Aanvankelijk wilden we het misschien niet nader onderzoeken, maar we hebben het zeker aan onze vrienden verteld en zijn naar dat punt teruggegaan om het ze te laten zien.

Dit is precies wat Luke Douthwaite deed, die vrienden en volgers op TikTok de geheime schuilplaats wilde laten zien dat hij tijdens zijn studententijd had gevonden. Destijds deed hij op een avond op weg naar huis deze sensationele ontdekking. Onder de trappen van het treinstation van Sheffield zit een luik, dat naar een geheime schuilplaats zou leiden.

via Lukiferr - Tik Tok

Advertisement
Lukiferr/ Tik Tok Screenshot

Lukiferr/ Tik Tok Screenshot

Luke had nooit de moed om door de deur aan de onderkant van het luik te gaan. Hij wilde echter de video opnemen om de ontdekking aan enkele van zijn vrienden te laten zien, en deze later ook op sociale media publiceren om duizenden mensen de geheime schuilplaats te laten zien die zich onder het station van Sheffield bevindt.

Nadat de jongen de trap is afgedaald, liep hij naar een chromen gedeelte en ging naar beneden om een ​​hendel te pakken. Als hij deze omhoog trekt, wordt een geheime doorgang onthuld die naar de mysterieuze deur leidt, maar opnieuw kiest hij ervoor om niet de tunnel in te gaan en voorbij de ingang te blijven staan.

Advertisement
Lukiferr/ TikTok Screenshot

Lukiferr/ TikTok Screenshot

De opmerkingen lieten niet lang op zich wachten, terwijl velen hoopten dat onthuld zou worden wat het luik verbergt. Anderen hebben daarentegen de spot gedreven met de geheime schuilplaatsen van superhelden, zoals die van Batman: "Bruce Wayne zal er niet blij mee zijn nu hij zijn schuilplaats heeft onthuld". Een andere gebruiker speculeerde dat dit de uitweg van Matrix zou kunnen zijn. Ten slotte probeerde iemand een minder fascinerende, maar meer logische verklaring te geven van wat er echt achter de deur zou kunnen zitten, namelijk ketels en waterleidingen.

Wat zou er achter deze mysterieuze deur te vinden zijn?

Advertisement