Mysterieuze grote metalen bol gevonden op een boom in Mexico: de oorsprong is onbekend

Janine image
door Janine

05 Augustus 2022

Mysterieuze grote metalen bol gevonden op een boom in Mexico: de oorsprong is onbekend
Advertisement

Mysterieuze objecten die uit de lucht zijn gevallen of plotseling in verschillende delen van de wereld zijn gevonden, zijn niets nieuws, maar ze blijven enorme verbazing wekken omdat de vraag onopgelost blijft: wat zijn ze en waar komen ze vandaan? Fans van buitenaards leven zijn buiten zinnen na het verschijnen van een grote metalen bol die in Mexico verscheen en volgens sommigen zou behoren tot een ruimteschip van buitenaardse oorsprong. Waarom denken ze dat? Laten we proberen er wat meer over te begrijpen.

via iHeart

Advertisement

DOMINGO 31 DE JULIO DE 2022.- 22:00 pm. ☆ ISIDRO CANO LUNA ☆ EL TIEMPO TAMBIÉN ES NOTICIA. URGENTE. SE REPORTA CAÍDA...

Pubblicato da Isidro Cano su Domenica 31 luglio 2022

Meteoroloog Isidro Cano publiceerde een afbeelding van de fascinerende en mysterieuze vondst via een bericht op Facebook en beschreef het als een grote bol gemaakt van "een zeer hard plastic of een legering van verschillende metalen". De bal verscheen plotseling in de Mexicaanse stad Veracruz, op de kruin van een boom. Cano suggereert nadrukkelijk om ”het object niet aan te raken of het te benaderen voordat het door een deskundige is geanalyseerd".

In een tweede bericht voegde hij eraan toe dat "het niet open zou zijn", en benadrukte dat de bol geen openingen of gedeeltes heeft die het openen gemakkelijker zouden kunnen maken. Het wekte grote nieuwsgierigheid bij gebruikers en hij specificeerde dat de bol "zo wordt getimed dat hij op een bepaald moment vanzelf opengaat en de kostbare informatie toont die hij met zich meedraagt." De betreffende globe werd vervolgens door een team van professionals van zijn plaats verwijderd om uit Mexico te worden vervoerd.

Advertisement

LUNES UNO DE AGOSTO DE 2022.- 13:30 pm. ☆ ISIDRO CANO LUNA ☆ EL TIEMPO TAMBIÉN ES NOTICIA. DANDO SEGUIMIENTO Y PUNTO...

Pubblicato da Isidro Cano su Lunedì 1 agosto 2022

Er wordt gespeculeerd dat het een eenvoudige "weerballon" of puin uit de ruimte kan zijn, maar velen associëren de bol liever met UFO's en zelfs drakeneieren, hoewel Cano de voorkeur geeft aan de theorie van ruimteafval.

"Naar mijn mening is het misschien een deel van de ongecontroleerde Chinese raket", zei hij, verwijzend naar de Long March 5B, die naar de aarde stortte en verbrijzelde en in Borneo en de Filippijnen terechtkwam, "omdat een groot aantal van zijn onderdelen zijn gezien in Maleisië, aan de andere kant van de wereld."

Zal het echt zo zijn of is het het werk van buitenaardse wezens? De kwestie is erg interessant en leidt tot verschillende vragen. Wat denk jij?

Advertisement