Haar man stuurt haar een selfie vanuit een hotelkamer, ze realiseert zich dat ze is bedrogen en vraagt ​​om een ​​echtscheiding

Janine

10 Augustus 2022

Haar man stuurt haar een selfie vanuit een hotelkamer, ze realiseert zich dat ze is bedrogen en vraagt ​​om een ​​echtscheiding
Advertisement

Hoeveel bedrog is er ontdekt vanwege een mobiele telefoon? In het tijdperk van sociale media is alles zichtbaar, of in ieder geval wat we willen laten zien. Het teveel aan foto's en delen kan echter leiden tot een zekere onoplettendheid: als je iets te verbergen hebt, kan het gebeuren dat je een detail vergeet dat zou kunnen onthullen wat we niet zouden willen. Een vrouw deelde de selfie die haar man nam in een hotelkamer op haar TikTok-account en vroeg gebruikers waarom ze de echtscheiding aanvroeg nadat ze de foto had gezien.

via FM104

Advertisement

mako/Facebook

De gebruiker ontdekte het bedrog door enkele details te observeren op een foto die haar man met zijn mobiele telefoon had gemaakt. De man had namelijk een selfie gemaakt terwijl hij in een hotelkamer was vanwege een reis, en stuurde deze naar haar. De reactie van de vrouw liet niet op zich wachten: ze vertelde hem dat ze wilde scheiden en plaatste onmiddellijk de afbeelding, waarbij ze haar volgers vroeg deze aandachtig te bekijken om de reden voor haar beslissing te begrijpen.

Dit alles ging gepaard met deze woorden: "Mijn man stuurde me foto's vanuit zijn suite in het casino, maar ik merkte een aantal vreemde dingen op. Kunnen jullie raden wat het is?"

Het is duidelijk dat de volgers meteen reageerden en commentaar gaven en verschillende oplossingen gaven, zelfs als er eigenlijk meerdere aanwijzingen waren: de man droeg namelijk niet de trouwring om zijn vinger en ten tweede vielen verschillende vrouwelijke spullen op bij die wastafel, zoals een kam, een stijltang en een make-uptasje.

منوعات قوس قزح/Facebook

De clip, die later werd verwijderd, ging viraal, omdat het absurd lijkt dat een ontrouwe man zo weinig aandacht besteedt aan details bij het maken van een foto, wat waarschijnlijk het tegenovergestelde effect had moeten hebben: zijn vrouw geruststellen over zijn loyale houding, haar een selfie sturen dat had moeten betekenen: "Ik ben ver weg, maar ik denk aan je."

Vrouwen zijn echter uitstekende waarnemers, en zo ook deze bedrogen vrouw, die dit bewijs voldoende vond om een ​​einde te maken aan haar huwelijk. Desondanks hebben sommige gebruikers geprobeerd rechtvaardigingen te vinden, zoals het feit dat verschillende hotels gadgets beschikbaar stellen in de kamers voor klanten, ongeacht of ze mannen of vrouwen zijn.

Wat denk jij ervan? Is de man onschuldig of niet?

Advertisement