Leuke en kleurrijke optische illusie: zie je de sterren tussen de bloemen?

Janine image
door Janine

21 Augustus 2022

Leuke en kleurrijke optische illusie: zie je de sterren tussen de bloemen?
Advertisement

Visuele spelletjes en optische illusies zijn erg populair en houden jong en oud bezig met het zoeken naar bepaalde details in ogenschijnlijk allemaal dezelfde illustraties. Heel vaak zijn ze gemaakt door psychologen en onderzoekers om bepaalde karaktertrekken naar voren te brengen van degenen die ze uitproberen. Vaak zijn ze gewoon een leuk tijdverdrijf tijdens lange reizen of wachten in de rij bij de balies, maar ook een goede manier om een ​​middag door te brengen. In veel gevallen kunnen ze een uitstekend hulpmiddel blijken te zijn voor een ouder die er op het laatste moment in slaagt zijn kind af te leiden van een driftbui.

Vandaag bieden we je een zeer kleurrijke en nogal moeilijke optische illusie: stopwatches bij de hand? Laten we dan beginnen!

via Dailymail

Advertisement

Een leuk tijdverdrijf

Een leuk tijdverdrijf

Thedudolf.blogspot

Dudolf, geboren als Gergely Dudàs, is een Hongaarse illustrator van kinderboeken die beroemd werd op sociale netwerken met zijn "zoek en vind" illustratiespel. Leuke katten, schattige kuikens, nieuwsgierige olifanten, bijtende krabben en verbaasde duiven, maar ook bloemen, sterren, bladeren, ananassen, uilen en zelfs Minions. Er zijn veel protagonisten van de illustraties van deze man, die met zijn creativiteit mensen van alle leeftijden urenlang samen en in stilte heeft laten spelen. Zoals je kunt zien, zijn er in deze illustratie verschillende bloemen, zowel wit als in verschillende tinten roze. Maar onder hen zijn er ook 5 sterren. De zoektocht wordt nog ingewikkelder door de aanwezigheid van andere storende details, we hebben bijvoorbeeld twee vogels gevonden.

Het geheim van het oplossen van deze visuele spellen is om je te concentreren op de details. We weten dat het moeilijk is, soms lijkt het zelfs onmogelijk. Toch verzekeren we je dat de sterren er zijn en dat ze heel goed te zien zijn! Start de stopwatches en stort je in de zoektocht!

Heb je ze gevonden? Ben je klaar om je resultaat te vergelijken met de oplossing? Lees dan verder.

Advertisement
Thedudolf.blogspot

Thedudolf.blogspot

De sterren waren er echt en het waren er 5! We hadden ook moeite om ze te vinden, maar door ons steeds te concentreren op een klein deel van de tekening, is het ons uiteindelijk gelukt. In dit geval vallen de sterren op omdat het meer gedefinieerde en hoekige kleurvlakken zijn dan de rest van de tekening.

En jij, heb je ze allemaal kunnen vinden?

Advertisement