x
Ze wordt gereanimeerd na 27 minuten…
Gratis bioscoopkaartjes voor roodharigen: het initiatief om ze te beschermen tegen de zinderende hitte Haar broer en zus vertellen haar dat ze een

Ze wordt gereanimeerd na 27 minuten hartstilstand, tekent iets op een stuk papier en schrijft: "Het is echt"

13 Augustus 2022 • Door Janine
22.234
Advertisement

Op sociale media kun je je ervaringen met het web delen, zeer persoonlijke dingen over jezelf vertellen en sterke getuigenissen brengen, die grote belangstelling en verschillende vragen kunnen opwekken. Als we vaak de neiging hebben om foto's van vakanties of gerechten met een uitnodigend aspect te plaatsen, zijn de onderwerpen in sommige gevallen veel delicater. In dit artikel hebben we het over een vrouw die een diepe en intense episode heeft meegemaakt: ze was ongeveer een half uur gestopt met leven en liet op sociale media zien wat ze deed toen ze na enige tijd bijkwam.

via: Flipboard

Tina Hines, een inwoonster van Phoenix, Arizona, kreeg een plotselinge hartstilstand na een wandeling met haar man. De vrouw was 27 minuten "levenloos", waarna de artsen haar wisten te reanimeren. Het was Tina's nichtje, Madie Johnson, die er voor het eerst over sprak op Instagram, een afbeelding van haar nieuwste tatoeage plaatste en de specifieke betekenis ervan uitlegde.

Het meisje zei namelijk dat ze ervoor had gekozen om het bericht op haar huid te drukken dat haar tante met een pen op een stuk papier schreef zodra ze weer bij kwam. "Iets meer dan een jaar geleden kreeg mijn tante Tina, een van de meest bijzondere, inzichtelijke en gezonde mensen die ik ken, een onverwachte hartstilstand", schreef Madie in de post, naast de foto. "Ze gebruikten de defibrillator en toen ze op wonderbaarlijke wijze weer bijkwam, was het eerste wat ze deed, niet in staat om te praten omdat ze geïntubeerd was, om een ​​pen vragen en in het dagboek van mijn neef schreef ze 'het is echt'." Mensen in de kamer vroegen 'wat is echt?' en ze antwoordde wijzend naar de hemel met tranen in haar ogen”.

Hines' verwijzing was naar het hiernamaals, dat ze beweert te hebben gezien in die eindeloze 27 minuten van afwezigheid. Haar dankbare nichtje voegde eraan toe: "Ik hou van je tante! De manier waarop je moedig van Jezus en je naasten houdt, heeft de manier veranderd waarop ik hoop te kunnen leven en liefhebben."

De tattoo-artist, Suede Silver, deelde de foto van het ontwerp op Facebook en kreeg honderden enthousiaste reacties. Sommige gebruikers verwezen naar hun ervaringen: "Ik heb het gezien. Het mooiste gevoel ter wereld. Ik was op een warme, heldere en mooie plek. Ik probeerde enkele mensen voor me te bereiken. Ik wilde ze zo graag bereiken, maar ik denk dat het niet mijn tijd was om te blijven. Ik geloof het echt.”

Advertisement

Volgens een onderzoek uit 2013 kunnen de hersenen tegen het einde een toename van het bewustzijn ervaren. Dr. Himo, auteur van het onderzoek, zei: "Veel mensen dachten dat de hersenen op dat moment inactief of hypoactief waren. Het is juist veel actiever tijdens dit proces dan tijdens de waaktoestand."

De studie stelt daarom dat dit soort ervaringen het gevolg zijn van een toename van de elektrische frequentie van de hersenen. Al degenen die ze hebben meegemaakt, zijn er echter zeker van dat het iets echts is, zozeer zelfs dat Hines haar getuigenis heeft verteld in een boek, dat haar leven heeft veranderd.

Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt