Hij reist door de tijd om ons een verontrustend bericht te geven: "Ik kom uit 2090, er komt een verschrikkelijke orkaan aan"

Janine image
door Janine

15 Augustus 2022

Hij reist door de tijd om ons een verontrustend bericht te geven: "Ik kom uit 2090, er komt een verschrikkelijke orkaan aan"
Advertisement

Zou je door de tijd willen kunnen reizen? De toekomst ingaan om dingen te onderzoeken die we in ons korte bestaan ​​niet kunnen weten, of om terug te kunnen keren naar het verleden om onze voorouders te waarschuwen voor wat er gaat gebeuren? Het zou leuk zijn om te zien wat er gaat gebeuren en om je voor te bereiden op wat komen gaat, en om de macht te hebben om de mensen van gisteren te vertellen wat ze nog niet weten en misschien zo het lot van de geschiedenis te kunnen veranderen. Het klinkt als sciencefiction, maar iemand beweert hierin geslaagd te zijn en uit 2090 te komen om ons schokkend nieuws te brengen.

via Daily Record

Kim Windell Nocos schreef een bericht op Facebook dat viraal ging vanwege de specifieke inhoud, te beginnen met de woorden "waarschuwing voor iedereen" en de oorsprong ervan uit het jaar 2090. De gebruiker waarschuwt ons dat het in onze tijd op het punt staat het volgende te verifiëren: "de ergste orkaan in de geschiedenis staat op het punt South Carolina te treffen en is de eerste ooit in deze categorie, zes orkanen met een snelheid van meer dan 400 kilometer per uur, bekend als "de eerste" zullen miljarden schade aanrichten en veel mensen zullen hun leven verliezen. Zorg dat je je in veiligheid brengt.”

Kim zou 70 jaar terug in de tijd hebben gereisd om ons te waarschuwen voor een dreigende catastrofe, vooral voor de inwoners van South Carolina, directe slachtoffers van de “voorspelling”. Gebruikers reageerden snel, in de meeste gevallen met grote terughoudendheid.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Sommigen gaven de mysterieuze persoon echter het voordeel van de twijfel: "Eindelijk iemand die beweert een tijdreiziger te zijn die een voorspelling doet. Als hij gelijk heeft, zou ik mijn wantrouwen over dit onderwerp opnieuw kunnen beoordelen." Een andere gebruiker schreef: "Als wat hij zegt echt zou gebeuren, zou ik heel verdrietig zijn voor iedereen. Het klinkt traumatisch. Aan de andere kant... als hij gelijk heeft, zal ik in tijdreizen gaan geloven." Een derde daarentegen vraagt ​​zich af waarom geen enkele "bezoeker uit de toekomst" ooit goed nieuws en goede mogelijkheden meldt.

Maar wie is Kim Windell Nocos eigenlijk? Keerde hij echt terug naar het verleden om ons te waarschuwen voor het gevaar dat op het punt staat over de stad Charleston te vallen? Of is het een slechte grap, bedacht met als doel om voor onrust te zorgen op het web en over zichzelf te laten praten, zij het onder een valse naam? We kunnen niet anders dan afwachten om erachter te komen.

Advertisement