Ze ziet zichzelf op een kinderfoto van haar man, toen ze elkaar nog niet kenden: "Het lijkt ongelooflijk"

Janine image
door Janine

24 September 2022

Ze ziet zichzelf op een kinderfoto van haar man, toen ze elkaar nog niet kenden: "Het lijkt ongelooflijk"
Advertisement

Er zijn stellen die elkaar in hun kinderjaren ontmoeten en hun hele leven bij elkaar blijven en er zijn stellen die elkaar pas op volwassen leeftijd tegenkomen. Het verhaal van elk huwelijk staat op zichzelf, er zijn oneindig veel manieren om elkaar te leren kennen, vertrouwen te krijgen, de uiteindelijke beslissing te nemen om de sprong te wagen. Voor sommigen is het een onmiddellijke band, voor anderen een kennismaking die geleidelijk verandert, eerst in vriendschap, daarna in liefde. Degenen die in het lot geloven zijn ervan overtuigd dat het huwelijk door het lot werd gedicteerd, door er een soort voorbestemming in hun ontmoeting in te zien.

Wat je ook gelooft, je zult zeker ontroerd zijn door het verhaal van deze jonge pasgetrouwden te lezen.

via Independent

Advertisement

Ailiz Medina Zambrano is een 26-jarige vrouw uit Ecuador. Tijdens een bezoek aan haar schoonmoeder begon ze in oude fotoalbums te bladeren. Stel je de verbazing voor toen ze erachter kwam dat ook zij op een van de kinderfoto's van haar man stond! "Ik herinner me niets van de foto, want ik was nog klein en ik kende hem niet, ik had hem niet gezien. Ik herinner me alleen dat we elk jaar met mijn moeder naar de parades van de stad gingen" zegt het meisje over de foto, waarin ze op de achtergrond verschijnt terwijl ze naar een man staart. Die later haar echtgenoot bleek te worden, Pedro Pablo Pico.

Het jonge stel zei blij verrast en ontroerd te zijn, "het is ongelooflijk dat de fotograaf hem temidden van de parade stopte, net op het moment dat ik naar hem lijk te kijken", vervolgt Ailiz.

Advertisement
ailizmelinazambrano/TikTok

ailizmelinazambrano/TikTok

De foto werd gedeeld op TikTok in een zeer succesvolle video, met miljoenen views en honderdduizenden likes van gebruikers die verrukt waren over het merkwaardige toeval. De hoofdrolspelers zelf waren verrast door zoveel populariteit. "Voor velen lijkt dit verhaal ongelooflijk, maar het is echt, we geloofden al dat we voorbestemd waren om samen te zijn en die foto was opnieuw een bewijs van onze liefde en onze verbintenis als echtpaar", legt zijn vrouw uit.

De twee jonge mensen konden zich niet herinneren dat ze elkaar tijdens hun kindertijd hadden ontmoet, maar pas op het lyceum, toen ze echt met elkaar gingen daten. Ailiz was 17 en ze was verliefd geworden op Pedro, maar ze had nooit de moed gehad om het te bekennen. Op een dag zagen ze elkaar voor het klaslokaal van het meisje, dat glimlachte, en hem zo veroverde.

De twee jongeren hadden een relatie van slechts twee weken voordat Pedro haar ten huwelijk vroeg, maar ze wachtten 6 jaar alvorens dit doel met een burgerlijke ceremonie uit te voeren. Nu kunnen ze echt zeggen dat ze elkaar al sinds hun kindertijd kennen en die foto die 15 jaar voor hun officiële ontmoeting is genomen, getuigt hiervan.

Een werkelijk romantisch verhaal, nietwaar?

Advertisement