x
Ze verbergt haar zwangerschap voor de…
Ze ontmoeten elkaar op een datingsite en beginnen elkaar het hof te maken: ze ontdekken dat ze moeder en zoon zijn Onvergetelijke ontwerpen: 16 creaties waarvan de vormen te bijzonder zijn om onopgemerkt te blijven

Ze verbergt haar zwangerschap voor de familie totdat de baby is geboren: "Verrassing!"

26 Oktober 2022 • Door Janine
33.839
Advertisement

Grootouder worden is altijd een grote emotie, vooral als het plotseling gebeurt. Meestal heb je ongeveer negen maanden de tijd om het nieuws te verwerken, maar voor de familie van dit meisje, Victoria (op sociale netwerken bekend als Canadiangirl_2), gebeurde het allemaal in een paar ogenblikken. Ze verscheen simpelweg aan de deur van de nieuwe grootouders en liet hen hun kleinkind zien. De reactie werd geregistreerd en op haar Tik Tok-pagina geplaatst, en in korte tijd veroverde de video het hele web.

Het paar besloot de zwangerschap en ook de geboorte geheim te houden en deze verrassing vervolgens aan alle familieleden te geven. In haar video's laat ze niet alleen de reactie van grootouders op de ontdekking van de nieuwkomer in het gezin zien, maar legt ze ook de redenen voor dit geheim uit. "Laten we beginnen met hoe - zegt het meisje - ik het heb gedaan? Ik droeg wijde shirts, sweatshirts met capuchon, maar ik verborg mezelf of ontweek mijn familie niet". Toen ze aan het einde van haar zwangerschap aankwam, kon Victoria haar familie om verschillende redenen niet zien en verzon ze deze leuke grap.


Er zijn twee video's die over deze gebeurtenis vertellen, in allebei gaat het meisje zonder iets te zeggen naar haar moeder en schoonmoeder met haar zoontje en roept "verrassing", zonder er iets anders aan toe te voegen. Het meest interessante aan de clips is kijken hoe de gezichten van familieleden veranderen: van ongeloof tot extreme vreugde.

De grote natuurlijkheid en neiging tot genegenheid wordt benadrukt, alsof de grootouders geen andere woorden nodig hadden om te begrijpen dat dit hun kleinzoon Tyrion was. Een enkele blik is genoeg om van hem te houden en te begrijpen dat hij deel uitmaakt van de familie. "We hebben iedereen verrast, ze stonden versteld. Niemand was boos, integendeel, ze vonden het heel mooi. Ze vonden het heel leuk."

De talrijke gebruikers die de video's hebben bekeken, hebben niet geaarzeld om Victoria te feliciteren en hun mening over dit verhaal te uiten: "Je hebt gedaan wat goed voor je was. Ik weet zeker dat ze het konden begrijpen. Gefeliciteerd mamma!!" En ook “Precies, zwangerschappen zouden alleen maar vreugde moeten brengen".

Een bijzondere manier om erachter te komen dat je opa en oma bent geworden, wat vind jij ervan?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt