Ze vragen de buren om het hek dat hun gazon binnendringt te verplaatsen, omdat ze weigerden, zullen ze het slopen

Janine image
door Janine

22 Augustus 2022

Ze vragen de buren om het hek dat hun gazon binnendringt te verplaatsen, omdat ze weigerden, zullen ze het slopen
Advertisement

Geschillen tussen buren lijken aan de orde van de dag te zijn: alledaagse problemen tasten ons geduld in toenemende mate aan, wat er onvermijdelijk toe leidt dat we steeds minder tolerant zijn tegenover anderen, om chaos te verwijderen en onze ruimtes willen hebben. Jammer dat we daarmee die van anderen zouden kunnen binnendringen: de eigenaresse van een huis legde op TikTok uit wat haar buren deden en daarmee de manier waarop ze besloot te handelen om hun gedrag te corrigeren en weer bezit te krijgen van wat van haar is.

via Daily Express

Advertisement
 unbewreathable/TikTok

unbewreathable/TikTok

De gebruiker zei dat haar buren een hek om hun huis zouden hebben gebouwd, maar in haar tuin. Met andere woorden, het hek is een deel van haar tuin binnengedrongen, waardoor ze een vrij groot deel van het gazon heeft verloren. Op dat moment probeerde de vrouw, samen met haar man, met de buren te praten en hen beleefd te vragen het hek terug te brengen naar de lijn die hun twee eigendommen regelmatig scheidt, maar zij weigerden het verzoek.

Op dat moment besloten de twee om dienovereenkomstig te handelen en in totale autonomie de dingen te herstellen: de echtgenoot begon het met zijn eigen handen te demonteren en de houten planken netjes op elkaar te stapelen. Alles werd gefilmd en op het account van de vrouw geplaatst: in de video zie je twee mannen die het hek willen slopen en zie je hoeveel land er daadwerkelijk is afgenomen.

"Het hek van onze buren staat op ons terrein", legt gebruiker @unbewreathable uit, "we hebben ze gevraagd om samen te werken om de fout te corrigeren... ze weigerden... dus hier zijn we!"

Advertisement
 unbewreathable/TikTok

unbewreathable/TikTok

De video heeft miljoenen views en veel reacties gekregen met tegenstrijdige meningen: als in feite velen het systeem van het paar hebben goedgekeurd, waren anderen van mening dat de twee te ver zijn gegaan en dat ze hen juist hadden moeten bedanken voor het krijgen van een dergelijke dure omheining, zij het dat ze een deel van hun tuin afstaan.

"Ben ik de enige die het letterlijk niet zou kunnen schelen als het een beetje over de rand is? Laat de volgende kopers ervoor zorgen", schreef een gebruiker, terwijl een ander opmerkte: "Ik ben er vrij zeker van dat dit niet kan. Zelfs als het op jouw land staat, had je het legaal moeten aanvechten, je zou het toch hebben gewonnen." Anderen daarentegen zeiden dat ze voorstander waren van de verwijdering: "Jullie begrijpen het niet, als ze de buren toestaan ​​om dat stuk tuin te omheinen, wordt het hun eigendom" en "Stel je nu voor dat 10 buren dit rond jullie huizen deden, dan zou je geen land meer hebben. Ik sta aan de kant van de eigenaren."

Wat vind jij?

Advertisement