Ze vindt een handafdruk op de muur en de ramen geopend: "Er woont een vreemdeling in mijn huis"

Janine image
door Janine

01 September 2022

Ze vindt een handafdruk op de muur en de ramen geopend: "Er woont een vreemdeling in mijn huis"
Advertisement

Als je alleen thuis bent, vooral 's nachts, wordt elk klein geluidje versterkt. We zijn altijd alert, klaar om ons af te vragen of te onderzoeken wat het geweest kan zijn. Als er twijfel in onze geest is geslopen, wekt elk misplaatst detail argwaan. Tot de zorgwekkende conclusie: er is iemand in huis.

Dit is wat Megan Curley is overkomen. Het meisje heeft besloten de verontrustende ontdekking te vertellen op haar profiel op TikTok. De aanwezigheid van talrijke verplaatste elementen lijkt tot een conclusie te leiden: iemand woont stiekem in haar huis.

via magazinaisle

Advertisement
megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

Het meisje toont gebruikers van sociale media die eigenaardigheden en details die haar achterdochtig maakten. Het begon allemaal toen Megan en haar huisgenoten het bestaan ​​van een daklek ontdekten (ze wonen op de bovenste verdieping van een gebouw). De angst dat het huis zou overstromen, bracht hen onmiddellijk ertoe achter de omvang van de schade te komen en het te laten repareren.

Eenmaal daar deden ze echter een verontrustende ontdekking. De twee grote ramen stonden open en er waren afdrukken, die eruitzagen als een menselijke hand, op de witte muur. In zulke gevallen probeer je meteen te begrijpen of het een van de aanwezigen was geweest die ze geopend had, maar niemand had dat gedaan. Vanaf dat moment begon elk van hen talloze voorwerpen op te merken die niet op hun plaats lagen, een draad die uit de brievenbus stak, lichten aan en de douche die werd gebruikt als er niemand thuis was.

Advertisement
megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

Maar het meest verontrustende gebeurde toen Megan besloot haar voorraadkast te controleren. Er ontbraken wat eieren uit de eierdoos, de verpakking brood en enkele pakjes crackers waren geopend. Er woonde iemand stiekem in haar huis. Het doel lijkt niet om te stelen, omdat waardevolle spullen niet zijn aangeraakt, maar het is waarschijnlijk gewoon iemand die onderdak zoekt.

megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

De TikToker begrijpt echter niet hoe het heeft kunnen gebeuren: "Ik ben echt verbijsterd. Ik begrijp het gewoon niet. We zitten aan een drukke hoofdweg en we zitten op de bovenste verdieping." De vrouw vindt het moeilijk dat iemand ongemerkt hun huis is binnengeslopen, maar dit lijkt de enige verklaring te zijn. Zij en haar huisgenoten zetten het onderzoek voort om het mysterie te ontrafelen.

Wat zou jij doen om achter de waarheid te komen?

Advertisement