Hij wint samen met zijn vriendin €4 miljoen in de loterij, zij laat de volledige winst op haar naam zetten en verlaat hem

Janine image
door Janine

03 September 2022

Hij wint samen met zijn vriendin €4 miljoen in de loterij, zij laat de volledige winst op haar naam zetten en verlaat hem
Advertisement

Ieder van ons heeft een andere droom, maar de meest voorkomende die velen hopen gerealiseerd te zien, is het winnen van de loterij. Met het gewonnen geld zou je een comfortabel en rustig leven kunnen leiden en jezelf kunnen wijden aan datgene waar je het meest van houdt. Misschien was dit de eerste gedachte die bij Kirk Stevens opkwam toen hij ontdekte dat hij een ongelooflijk bedrag had gewonnen, meer dan €4 miljoen. Jammer echter dat iets helemaal fout ging.

Zijn vriendin slaagde er dankzij een slimme truc in om de winst op haar naam te laten registreren zonder dat de man iets kreeg.

via Dailymail

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kirk en Laura Hoyle, respectievelijk 39 en 40 jaar, woonden samen in het kleine stadje Nottingham. De man zorgde voor de kosten in huis, omdat hij niet wilde dat zijn vriendin de huur zou betalen. Tussen hen was echter een afspraak, namelijk dat ze wekelijks een lot zouden kopen.

Lange tijd hoopten ze te winnen om hun leven te veranderen, maar voor Kirk was het beter geweest als dat niet zo was.

Advertisement

Toen ze erachter kwamen dat ze hadden gewonnen, waren ze dolgelukkig, ze haalden samen de cheque op, waarop ze allebei hun naam hadden geschreven. Met dat geld zouden ze samen een bedrijf beginnen. Alles ging goed, totdat Laura ervoor koos om Kirk te verlaten, het hele bedrag voor zichzelf te nemen en een huis te kopen voor ongeveer 600.000 euro. "Niet tevreden, probeerde ze ook onze twee honden mee te nemen”.

De man beweert dat hij recht heeft op een deel van het bedrag, want op de cheque staat niet alleen de naam van zijn ex-vriendin, maar ook die van hem. Helaas heeft dit echter niets te betekenen. Blijkbaar wordt het volledige bedrag uitsluitend betaald op de rekening van de persoon die het winnende lot heeft gekocht.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kirk vindt de manier waarop hij werd behandeld vreselijk, omdat hij zijn vriendin vertrouwde. "We hadden plannen voor de toekomst. We zouden samen een pand kopen en een imperium opbouwen." Na de overwinning "zei ze dat ze niet meer bij me wilde zijn. Het was alsof het geld haar de zekerheid gaf alles weg te kunnen gooien, ze voelde zich superieur aan mij." De man, zoals hij liet weten, zou tevreden zijn met zelfs maar 10% om een ​​leven zonder haar weer op te kunnen bouwen.

Iedereen zou teleurgesteld zijn als ze dezelfde behandeling zouden ondergaan. Hoe zou jij gereageerd hebben?

Advertisement