Ze bezorgen een pakket bij haar thuis dat voor de onbeschofte buurman bestemd is: ze weigert het te geven aan de echte ontvanger

Janine image
door Janine

13 September 2022

Ze bezorgen een pakket bij haar thuis dat voor de onbeschofte buurman bestemd is: ze weigert het te geven aan de echte ontvanger
Advertisement

Relaties tussen buren zijn niet altijd idyllisch: de rumoerige familie, wier kinderen op zondagochtend schreeuwen en springen; de jonge studenten die 's nachts leven en de hele buurt wakker maken, net zoals er weinig tolerante buren zijn die de hele dag de televisie aan laten staan.

Als je geluk hebt, kunnen de buren een geweldige hulpbron worden: je kunt op hen vertrouwen dat ze je huis controleren als je er niet bent, of voor de dieren of planten zorgen. Je kunt je post bij de buren thuis laten bezorgen als we weten dat we op de dag van bezorging afwezig zullen zijn. Wanneer daarentegen relaties gespannener zijn, loop je het risico in eindeloze pesterijen terecht te komen. Laten we samen het verhaal van deze vrouw bekijken.

via Mumsnet

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Een vrouw vertelde in een post op Mumsnet dat ze geërgerd was over een pakket dat ze ontving dat van de buren was. "We zijn al 3 jaar buren”, zegt de vrouw in de post "maar ze hebben nooit een vriendelijke houding gehad en hebben mijn begroeting altijd genegeerd."

Stel je de radeloosheid voor toen de vrouw een pakketje zag afleveren door de koerier met de naam van de buurman naast haar huisadres. De buren hadden namelijk het adres van de vrouw op de tweede regel aangegeven, in de ruimte naast het afleveradres. Na een eerste moment van verwarring overweegt de vrouw nu het pakket terug te sturen naar de afzender in plaats van het af te leveren bij de ontvanger, maar vraagt ​​zich af of dit wel de juiste keuze is.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

De post ontving gemengde reacties; gebruikers zijn in feite verdeeld tussen degenen die een technische fout hebben verondersteld en degenen die in plaats daarvan denken aan een met opzet gemaakt gebaar. En terwijl iemand suggereert dat het misschien gewoon een fout was die zich in de toekomst niet meer zal herhalen, vragen anderen haar om redelijker te zijn: "Wacht tot ze het ophalen en vraag dan je buren om geen pakjes meer naar jou te sturen. Accepteer nooit een ander pakket zonder na te gaan voor wie het is als je er niets mee te maken wilt hebben."

Ten slotte zijn er degenen die haar aanraden om het pakket buiten het huis achter te laten, in de veronderstelling dat zij het niet was die het heeft aangenomen en degenen die soortgelijke situaties vertellen. De vrouw, na confrontatie met de onvriendelijke buurman die pakjes op haar adres had laten bezorgen, was verbijsterd door het antwoord: “hij vertelde me dat hij dat gedaan had, aangezien ik met zwangerschapsverlof ben, maar dat ben ik niet! Ik weigerde om na dat gesprek nog andere pakketten aan te nemen.”

Kortom, we moeten goed letten op de buren die we willen vertrouwen. Ze zouden ons een aantal onaangename verrassingen kunnen bezorgen!

Advertisement