x
De buren worden boos op de luide muziek,…
Fotograaf reist de wereld rond om verlaten kastelen te portretteren: 16 van zijn meest tot de verbeelding sprekende afbeeldingen Dit meisje laat geen fooi achter in het restaurant, de tweede keer dat ze daarheen gaat, weigeren ze haar te bedienen

De buren worden boos op de luide muziek, hij zet het uit en gaat met de drilboor aan de slag

20 September 2022 • Door Janine
1.067
Advertisement

Elke keer dat je verhuist, is er maar één hoop: dat de buren rustig zullen zijn. Bij het verhuizen van de ene buurt naar de andere, is het altijd maar de vraag wat voor mensen daar wonen. In feite is het onderhouden van goede relaties met de buurt de eerste regel voor een vreedzaam samenleven. Te vaak worden door kleinigheden relaties tussen individuen verpest, laat staan ​​tussen mensen die naast elkaar wonen. Gewoonlijk is het voldoende om de regels van moraliteit te volgen, zoals niet overmatig lawaai maken.

Misschien dacht deze man niet dat de geluiden in zijn huis zo hard waren dat de hele buurt er last van had. De buren hebben namelijk verschillende keren geprobeerd hem te laten stoppen, en hebben zelfs de politie moeten bellen.


Als je alleen thuis bent, zet je meestal de tv aan of luister je naar muziek, zodat de stemmen die uit het apparaat komen je gezelschap kunnen houden, maar het belangrijkste is dat het volume niet overdreven hoog staat. Misschien dacht deze 24-jarige man dat de muziek uit zijn stereo laag was, maar de buren dachten daar niet hetzelfde over, die zelfs de wijkagent hebben gebeld.

Toen de agent eenmaal bij het huis van de man was aangekomen, vroeg hij hem de stereo uit te zetten of in ieder geval de muziek zachter te zetten. Hij volgde de bevelen op en zette onmiddellijk de radio uit. Helaas hoorde de buurt, zodra de agent zijn appartement verliet, een nieuw geluid uit dezelfde woning komen.

De man zette in feite, nadat hij de stereo had uitgezet, de drilboor aan. De buren, in de veronderstelling dat hij het expres deed, besloten deze keer de politie te bellen, die onmiddellijk naar het appartement van de 24-jarige ging.

De politie ging het huis van de man binnen, maar eenmaal daar konden ze niet anders dan vaststellen dat hij daadwerkelijk wat werk in de garage aan het doen was. Bovendien gebeurde het allemaal op een normaal tijdstip. De buren konden niet anders dan het lawaai accepteren.

Wie weet of het doel van de muziek juist was om het geluid van de drilboor te maskeren, dat veel vervelender is. Wat denk jij, hebben de buren er goed aan gedaan om zo te handelen of moesten ze het lawaai gewoon verdragen?

Tags: LeukeHuizenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt