x
Vrouw laat haar schoonzus haar kind…
Ze koopt een tas in een liefdadigheidswinkel voor £7, ze vindt er 300 in in contanten Ze besluit een carrière als model na te streven op de drempel van 70 jaar:

Vrouw laat haar schoonzus haar kind in haar buik dragen: “Nu voelt zij zich de echte moeder”

27 September 2022 • Door Janine
8.646
Advertisement

Voor sommige vrouwen is de zwangerschap een periode van extreem geluk. Soms is de wens om ouders te worden zo groot dat ze er alles aan doen om een ​​kind te krijgen. Vaak besluit het lot echter om de verlangens van individuen te belemmeren, waardoor ze hun dromen niet kunnen realiseren. Deze vrouw heeft er echter voor gekozen om, ondanks dat het lot haar in de weg stond, elk van haar doelen te bereiken.

De vrouw wilde op Reddit vertellen over haar ervaring, haar weg om moeder te worden uitleggen en gebruikers vragen of ze denken dat de ingeslagen weg de juiste was.


Toen dit meisje 19 was, had ze lichamelijke problemen waardoor ze in de toekomst geen kind zou kunnen krijgen. Aanvankelijk dacht ze dat het geen probleem zou zijn, maar dat veranderde allemaal toen ze begon te studeren. In die jaren ontmoette ze de man die haar echtgenoot zou worden. Naarmate de tijd verstreek, werd hun verlangen om een ​​baby te krijgen steeds groter.

Precies om deze reden zijn ze begonnen met het onderzoeken van de verschillende mogelijkheden, van adoptie tot draagmoederschap. De beslissing viel op het laatste alternatief. De schoonzus van de vrouw, Bethany, moeder van drie, stelde zelfs voor om “mijn kind te dragen. Ze deed haar uiterste best om mijn man en mij ervan te overtuigen dat dit de beste keuze zou zijn. Mijn schoonouders waren enthousiast. Ik kon nee zeggen, omdat iedereen zo blij was. Ik was verrast door haar vrijgevigheid."

Toen haar zwangerschap begon, probeerde iedereen haar van haar verplichtingen te ontheffen, iedereen zorgde ergens voor. Maar naarmate de maanden verstreken en de buik groeide, leek het erop dat Bethany de enige moeder van de baby was, zozeer zelfs dat ze besloot, zonder de vrouw iets te vragen, een "babyshower" te organiseren.

"Ik legde haar uit dat ik als moeder wilde dat ik voor een keer in het middelpunt van de belangstelling had moeten staan ​​en dat ik de babyshower zelf had moeten vieren. Ik vind niet dat hij als mijn zoon wordt gezien. Maar voordat ik het feest kon organiseren, onthulde ze het geslacht van het kind al aan mijn ouders. Deze houding irriteerde me, maar gelukkig liet ze me bij de bevalling aanwezig zijn".

Uiteindelijk werd het kind geboren, en hoewel de vrouw niet de natuurlijke moeder is, voelt ze zich dat wel.

Wat vind je van het verhaal?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt