Ze trouwen, maar na 8 jaar huwelijk ontdekt ze dat haar man een vrouw was

Janine image
door Janine

21 November 2022

Ze trouwen, maar na 8 jaar huwelijk ontdekt ze dat haar man een vrouw was
Advertisement

Een oud gezegde luidt dat men een persoon nooit volledig kan kennen. Dit komt omdat hoeveel tijd je ook met een persoon doorbrengt, je hem of haar niet diep zult kunnen begrijpen, er zullen altijd enkele duistere kanten zijn, die nauwelijks naar voren zullen komen. Ondanks de harmonie kan de een het leven van de ander niet leven, dus er zal altijd iets zijn dat aan je ontsnapt. Het belangrijkste is echter altijd om aan je partner te onthullen wie je bent, alleen op deze manier kun je een duurzame en oprechte relatie opbouwen.

Dit alles werd echter niet gedaan door dit Indiase echtpaar, zozeer zelfs dat de vrouw pas na acht jaar huwelijk ontdekte dat haar man voorheen een vrouw was.

via Tribune India

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Zijn vrouw, Sheetal, dacht dat ze met Viraj Vardhan was getrouwd, maar in werkelijkheid heette hij Vijayta. Dit alles kwam echter pas 8 jaar na de uitwisseling van trouwringen en beloften naar voren. Nieuws dat je echt sprakeloos maakt, maar het aspect dat je het meest doet verwonderen, is dat hij op het moment van het huwelijk nog een vrouw was. De operatie, om man te worden, vond in feite enige tijd na de bruiloft plaats.

Bij het horen van dit nieuws leek Sheetal eerst begripvol, maar toen ze het gewicht van de leugen van haar man niet kon dragen, besloot ze hem aan te klagen wegens verraad. Vooral omdat hij haar niet eerder de waarheid had verteld. Maar hoe is het mogelijk dat Viraj dit zo lang geheim heeft weten te houden zonder dat zijn partner erachter kwam?

De twee leerden elkaar kennen via een datingsite op internet. Hun overeenstemming was zodanig dat ze in korte tijd besloten zich te verloven en na een jaar te trouwen. De bruidegom is er altijd in geslaagd om zich nooit zonder kleren te laten zien, omdat hij zijn vrouw vertelde dat hij niet van zijn lichaam hield, nadat hij in Rusland een ernstige blessure had opgelopen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een paar jaar later was Viraj deze situatie beu, maar vooral omdat hij tegen zijn vrouw moest liegen, en besloot hij zich te laten opereren. Hij deed net alsof hij een operatie onderging om af te vallen, maar het echte doel was om man te worden. Toen hij na enkele dagen naar huis terugkeerde, onthulde hij de waarheid aan Sheetal. Hij ging zelfs zo ver dat hij haar bedreigde door te zeggen dat ze het verhaal aan niemand mocht vertellen. Na een paar maanden koos ze er echter voor om alles wat er gebeurde tot in detail uit te leggen aan de politie.

Denk je dat hij vanaf het begin oprecht had moeten zijn of was dit de enige manier om te handelen?

Advertisement