Ze knielt voor het Colosseum om hem het huwelijksaanzoek te doen, maar hij rent weg

Janine image
door Janine

30 September 2022

Ze knielt voor het Colosseum om hem het huwelijksaanzoek te doen, maar hij rent weg
Advertisement

Veel stellen hopen ooit te trouwen. Het is een belangrijke stap, die tot doel heeft de verbintenis van twee mensen tot stand te brengen. Vaak echter, voordat men bij het altaar aankomt, denkt men erover na of het de juiste keuze of het juiste moment is. Het is een beslissing die in onderling overleg en samen wordt genomen, ook al komt het soms voor dat een van de twee voor het paar beslist en het initiatief neemt. Je kiest de juiste plek, bij voorkeur de meest romantische die je kunt vinden, en dan, wanneer je partner het het minst verwacht, kniel je neer en stel je de vraag "wil je met me trouwen?".

Op dat moment denk je nauwelijks na over wat er gebeurt, je wilt gewoon dat je partner met een "ja" zal antwoorden. De hoopvolle verwachtingen van dit meisje brokkelden echter af na de reactie van haar vriend.

via gabrielagrajall/TikTok

Advertisement
gabrielagrajall/TikTok

gabrielagrajall/TikTok

Gabriela Grajales was op vakantie in Rome en terwijl ze van plan was de pracht van het Colosseum te filmen, om vervolgens de clip op haar TikTok-pagina te publiceren, begon ze te registreren van wat ze dacht dat een romantische scène zou kunnen zijn: een meisje had voor haar vriend neergeknield met een ring in haar hand.

Het meisje vroeg haar partner ten huwelijk en had een van de meest iconische punten van Rome gekozen, waar dagelijks duizenden toeristen komen. Ze hadden de aandacht getrokken, op dat moment keek iedereen naar hen. De aanwezigen hoopten dat hij "ja" zou antwoorden. Jammer dat hun verwachtingen voorbestemd waren om teleur te stellen.

Advertisement
gabrielagrajall/TikTok

gabrielagrajall/TikTok

Toen de vrouw het aanzoek had gedaan, begon de jongen, zichtbaar in verlegenheid gebracht, om zich heen te kijken, naderde haar en probeerde haar op te laten staan. Maar ze leek op haar knieën te willen blijven. Op dat moment wist de man niet meer wat hij moest doen en besloot daarom weg te rennen, in het bijzijn van de verbijsterde en teleurgestelde toeristen.

Het meisje, alleen gelaten, leek zichtbaar verdrietig. Om deze reden konden de omstanders niet anders dan haar benaderen en op alle mogelijke manieren proberen te troosten.

gabrielagrajall/TikTok

gabrielagrajall/TikTok

Een vrouw die getuige was van het tafereel begreep de gemoedstoestand van het meisje en voelde de behoefte om haar te omhelzen, wat een sterk gevoel van solidariteit toonde. Hoewel ze haar niet kende, besloot ze haar haar genegenheid te laten voelen. Hoe het verhaal afliep, is echter niet bekend. Zal het meisje op een later moment haar vriend weer kunnen ontmoeten en de kwestie ophelderen?

Advertisement