Ze gaat op vakantie met haar vriendinnen en mist haar man niet: als ze terugkomt, gaat ze scheiden

Janine image
door Janine

19 Maart 2023

Ze gaat op vakantie met haar vriendinnen en mist haar man niet: als ze terugkomt, gaat ze scheiden
Advertisement

Liefde is een kwestie van harmonie, een perfecte pasvorm van karakters. In sommige gevallen slaagt deze relatie erin om in de loop van de tijd stand te houden, om de stormen van het leven te overleven, want als er zich een probleem voordoet, staat een van de twee altijd klaar om een ​​stap naar de ander te zetten. In andere gevallen wordt de breuk in de relatie definitief, in die mate dat elke poging tot toenadering onmogelijk is.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdrolspeelster van het verhaal die, nadat ze met vriendinnen op vakantie was gegaan en haar man niet had gemist, besloot te scheiden. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

David Baldwin/Facebook

David Baldwin/Facebook

Stephanie Hanson is een Britse moeder met 4 kinderen, die om haar 40e verjaardag te vieren heeft besloten om tijd aan zichzelf te besteden en te genieten van een vakantie in Kefalonia, Griekenland, alleen met haar vriendinnen. Jammer echter dat ze bij die gelegenheid begreep dat haar huwelijk niet de beste kant op ging. Sterker nog, net toen ze aan het zonnebaden was bij het zwembad, begon ze na te denken over haar relatie. Ze miste haar man helemaal niet en daarom nam ze de beslissing dat ze bij terugkomst om de ​​echtscheiding zou aanvragen.

Advertisement

"Ik had - zei de vrouw - een moment van duidelijkheid in het hotel. Ik begreep dat ik tijdens mijn huwelijk helemaal niet gelukkig was. Ik herinner me niet veel momenten van vreugde. In plaats daarvan had ik veel plezier met de meiden. Ik miste mijn man helemaal niet en het leven dat ik thuis zou gaan leiden. Ik miste alleen mijn kinderen enorm. Op dat moment eindigde mijn huwelijk, ik zou een nieuw persoon worden. Toen heb ik ook besloten om weer in vorm te komen".

Steph Hanson/Facebook

Steph Hanson/Facebook

Nadat ze haar man had verlaten, ging Stephanie op dieet en probeerde ze al die activiteiten te doen waar ze altijd van hield en die ze had moeten opgeven. Na de scheiding werd ze een ander mens, maar bovenal wist ze een nieuwe liefde te vinden.

"Als ik niet op vakantie was gegaan, zat ik nog steeds vast in een huwelijk met een man van wie ik niet meer hield. Als ik die beslissing niet had genomen, had ik niet kunnen zijn waar ik nu ben. Ik ben blij met hoe het is gelopen."

Wat vind jij?

Advertisement