"Ik ben 24 en mijn 85-jarige man is ouder dan mijn grootvader: nu willen we een baby"

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

"Ik ben 24 en mijn 85-jarige man is ouder dan mijn grootvader: nu willen we een baby"
Advertisement

Wanneer een grote harmonie ontstaat tussen twee mensen, een perfecte match tussen karakters, maakt de leeftijd niet uit. Een paar moet functioneren, de een moet de ander aanvullen en zo compleet maken. Als dit allemaal gebeurt, maken de jaren van verschil tussen twee mensen niet meer uit. Een oud gezegde beweert dan ook dat liefde geen leeftijd kent.

De hoofdpersoon van het verhaal gelooft dat als er liefde is tussen twee individuen, de rest niet telt, zelfs niet als er vele jaren verschil zijn. Ze besloot namelijk te trouwen en een gezin te stichten met een man die ouder was dan haar grootvader. Laten we hun verhaal ontdekken.

via Daily Mail

Advertisement
mnigeria98/TikTok

mnigeria98/TikTok

Miracle Pogue is een 24-jarige vrouw uit Mississippi, die heeft besloten te trouwen met Charles Pogue (85), een man die 61 jaar ouder is dan zij. Hun eerste ontmoeting vond plaats in de wasserij in Starkville, waar de vrouw werkte. In eerste instantie leek het gewoon een mooie vriendschap, maar na verloop van tijd veranderde hun relatie in ware liefde. Zozeer zelfs dat ze na een relatie van ongeveer twee jaar besloten de sprong te wagen en te trouwen.

Het leeftijdsverschil is nooit een probleem geweest, zozeer zelfs dat ze bij toeval ontdekten dat er 61 jaren verschil waren. "Ik ontdekte bij toeval - legt de vrouw uit - zijn leeftijd tijdens een gesprek. Bij die gelegenheid vroegen we elkaar naar de geboortedata en op dat moment hoorde ik dat hij in 1937 was geboren. Hij had 100 of 55 jaar oud kunnen zijn, ik hou van hem en dat is genoeg voor mij. Hij lijkt veel jonger dan hij is, hij is altijd actief".

Miracle's moeder, Tamika Phillips (45), en haar grootvader, Joe Brown (72), hebben deze relatie vanaf het begin ondersteund. De persoon die er het langst over deed om zichzelf te overtuigen was haar vader Kareem Phillips (47), maar na verloop van tijd begon ook hij Charles te waarderen.

Advertisement
mnigeria98/TikTok

mnigeria98/TikTok

Er zijn veel mensen die niet begrijpen hoe zo'n jonge vrouw met een man kan trouwen die ouder is dan haar grootvader, maar Miracle lijkt totaal onaangedaan door de kritiek. "Online commentaren interesseren me niet. Charles en ik zijn erg gelukkig samen. We kunnen niet wachten om een ​​gezin te stichten. We doen ons best om een ​​kind te krijgen."

Wat vind je van dit verhaal, denk je dat het leeftijdsverschil een obstakel kan zijn bij het stichten van een gezin?

Advertisement