Ze koopt haar trouwjurk online en geeft weinig uit: “Ik heb er helemaal geen spijt van”

Janine image
door Janine

15 December 2022

Ze koopt haar trouwjurk online en geeft weinig uit: “Ik heb er helemaal geen spijt van”
Advertisement

De huwelijksdag is het moment waarop de meeste vrouwen met spanning wachten, ervan dromen en soms plannen sinds ze kinderen waren. Als het langverwachte aanzoek er dan eindelijk is, zijn er vele maanden van veeleisende en uitputtende voorbereidingen nodig. Zoals het kiezen van de jurk, ongetwijfeld een van de belangrijkste momenten voor de bruid, wier enige wens voor haar speciale dag is om de ware koningin van het moment te zijn. Hiervoor zijn vrouwen vaak bereid een fortuin uit te geven voor de jurk van hun dromen.

Ze gaan echter niet allemaal zo ver en er zijn veel mogelijkheden om op deze uitgave te besparen zonder perfectie op te geven: collecties van voorbije jaren, tweedehandskleding, aankopen in online winkels of outlets. Maar hoeveel kun je besparen op een trouwjurk? Het verhaal van dit meisje leert ons dat er niet veel voor nodig is om gelukkig te zijn.

via Flipboard

Advertisement
@_shenayb/TikTok

@_shenayb/TikTok

TikTok-gebruikster @_shenayb deelde haar ongebruikelijke keuze voor haar trouwjurk in een video. De jonge vrouw laat namelijk enkele scènes zien van haar bruiloft, waarin ze gehuld lijkt in een prachtige witte satijnen jurk, met een diepe halslijn, open rug en dunne bandjes. "Ik aarzelde om een dure jurk te kopen", zegt ze, en ze geeft aan dat ze nooit twintigduizend dollar zou willen uitgeven alleen voor een jurk "en ik was verbaasd toen ik mijn jurk op internet vond voor ongeveer 50 euro".

De jonge vrouw verklaarde namelijk dat ze haar jurk had gevonden op een goedkope kledingwebsite, waar het model verkrijgbaar is in verschillende maten en kleuren, en dat ze zeer tevreden was met haar keuze.

Advertisement
@_shenayb/TikTok

@_shenayb/TikTok

De video kreeg talloze waarderingen en lovende reacties van andere gebruikers op het sociale netwerk, die haar keuze steunden door haar te complimenteren en haar te vertellen dat ze erg mooi was en dat haar idee fantastisch was. We zijn er zeker van dat velen, die het succes van haar jurk zagen, eraan hebben gedacht haar gebaar te imiteren door dezelfde keuze te maken voor hun speciale dag.

Kortom, blijkbaar hoef je geen fortuin uit te geven om een jurk van goede kwaliteit te hebben. Wat vind jij?

Advertisement