Ze meldt zich aan voor een datingsite en wordt verliefd op een jongen die 23 jaar jonger is dan zij: “Leeftijd is maar een getal”

Janine image
door Janine

12 Oktober 2022

Ze meldt zich aan voor een datingsite en wordt verliefd op een jongen die 23 jaar jonger is dan zij: “Leeftijd is maar een getal”
Advertisement

De liefde komt wanneer we het het minst verwachten, maar soms kan het geluk een handje helpen winnend blijken te zijn. Met de komst van het web kan het zoeken naar een partner makkelijker worden, omdat je virtueel in contact kunt komen met mensen die we anders nooit toevallig in het echte leven zouden hebben ontmoet. En zo vermenigvuldigen de kansen zich exponentieel, waardoor twee individuen kunnen beginnen met praten door eerst te kiezen op basis van een afbeelding. In sommige gevallen kan dit leiden tot ware liefde, zoals gebeurde met een gescheiden vrouw uit New York die besloot lid te worden van een datingsite.

via Wales Online

Advertisement
 alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

Rachel Caudele is een 48-jarige vrouw met een beëindigd huwelijk en ze is moeder van twee kinderen van 19 en 23 jaar. Net als vele anderen besloot ze lid te worden van een datingsite om andere mannen te ontmoeten. Op deze online platforms kun je meestal bepaalde opties selecteren en de zoekopdracht filteren op basis van je voorkeuren, waaronder de leeftijd van een partner. Rachel vergat echter dit feit te vermelden: een vergissing die gelukkige gevolgen had, want alleen op deze manier kon ze de 25-jarige man, Alex Michael, op wie ze stapelverliefd werd, ontmoeten.

De twee begonnen te chatten en merkten meteen een zekere affiniteit. Ondanks 23 jaar verschil, besloten ze hun kennis te verdiepen, waarbij Rachel besloot New York te verlaten om zich bij Alex in Texas te voegen. De persoonlijke ontmoeting bevestigde hun harmonie en hoewel Alex dezelfde leeftijd heeft als de oudste zoon van Rachel, is dit voor de twee geen probleem en ze beweren dat leeftijd slechts een getal is.

Advertisement
alex.michael13/TikTok

alex.michael13/TikTok

"We hadden meteen een connectie, maar er was meer. Zoals een energie. Ik kan zien wanneer hij ergens over nadenkt en hij heeft hetzelfde met mij, het is echt vreemd. Het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen”, zei de vrouw. "Ik wilde iets anders proberen. Ik genoot van mijn vrijheid en een vriend overtuigde me om een ​​dating-app te gebruiken. Alex sms'te me en ik bleef naar zijn foto kijken: ik vond dat hij vriendelijke ogen had. We begonnen te chatten en de vraag over leeftijd kwam ter sprake. Toen hij mij vertelde hoe oud hij was dacht ik 'hij is te jong, dat wordt niets’.

Maar zo ging het niet. Ook de logistieke afstand is overwonnen: tijdens een reis naar Miami en Austin werd het wederzijdse gevoel versterkt en, aangezien Alex de mogelijkheid heeft om slim te werken, besloten ze het voorstel van Rachel om naar New York te verhuizen te accepteren. Maar toen de twee besloten hun relatie openbaar te maken op sociale media, stuitten ze op afkeuring van vrienden en familie. Zelfs dit slaagde er echter niet in hen uit elkaar te halen: hun advies aan degenen die twee jaar na hun match in dezelfde situatie leven, is om te doen waar je gelukkig van wordt. "Je moet de beslissingen over je leven niet door andere mensen laten beïnvloeden. Je hebt tenslotte maar één leven", zei Alex.

Ben je het hier mee eens?

Advertisement