Deze 60-jarige vrouw kiest ervoor om haar uiterlijk radicaal te veranderen: nu is ze onherkenbaar

Janine image
door Janine

15 Oktober 2022

Deze 60-jarige vrouw kiest ervoor om haar uiterlijk radicaal te veranderen: nu is ze onherkenbaar
Advertisement

Elk individu moet zichzelf kunnen waarderen zoals hij is. Heel vaak concentreren we ons echter vooral op wat we als gebreken waarnemen, ze groter zien dan ze zijn of er veel meer zien dan er in werkelijkheid zijn. We zouden allemaal moeten leren leven met wat we als onvolmaaktheden beschouwen, maar vooral door ze te accepteren, zullen we kunnen begrijpen dat het geen gebreken zijn, maar karakteristieke elementen die ons in staat stellen ons te onderscheiden.

In gevallen waarin je echter de onvolkomenheden zoveel mogelijk wilt corrigeren, kun je je toevlucht nemen tot make-up, zoals deze vrouw die Christopher Hopkins om hulp vroeg, ook bekend als Makeoverguy, deed voor een echte restyling.

via Amomama

Advertisement
MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

De vrouw heet Debbie, ze heeft bijna de mijlpaal van zestig jaar bereikt en ze zou haar uiterlijk graag totaal veranderen. Precies om deze reden wendde ze zich tot Christopher, een uitzonderlijke stylist, die niet aarzelde en onmiddellijk aan de slag ging om haar wensen te vervullen.

Debbie heeft in haar leven altijd een echte restyling vermeden, maar na zoveel jaren heeft ze ervoor gekozen om niet meer te aarzelen en deze stap te zetten. Haar doel was niet om er mooier of jonger uit te zien. "Ik wilde gewoon de beste versie van mezelf zijn." Toen ze verscheen in de salon in Minneapolis van Christopher, had ze erg krullend haar met donkerbruine punten en grijze uitgroei, maar ze geloofde niet dat er iemand kon zijn die haar volledig kon transformeren.

Ze liep de schoonheidssalon binnen, ging op de stoel zitten, keek de stylist aan en zei "doe maar wat je wilt". De visagist heeft er een waar meesterwerk van gemaakt, de nieuwe Debbie is onherkenbaar.

Advertisement
MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

Alles werd opgenomen en geüpload naar de YouTube-pagina (Makeoverguy) van de stylist. De clip eindigt met een interview met de nieuwe versie van Debbie, die in de spiegel beweert dat ze zichzelf niet herkent, niet kan wachten om de reactie van haar dochter en haar man te zien, maar bovenal is ze zeker dat wanneer ze thuiskomt, ze haar voor een andere persoon zullen aanzien.

Deze vrouw nam de beslissing om zich goed met zichzelf te voelen. Denk je dat dit het juiste gedrag is of vind je dat we onszelf moeten accepteren zoals we zijn?

Advertisement