Hij krijgt een onverwacht zakelijk telefoontje terwijl hij stiekem in het vliegtuig zit

Janine image
door Janine

17 Oktober 2022

Hij krijgt een onverwacht zakelijk telefoontje terwijl hij stiekem in het vliegtuig zit
Advertisement

Op afstand werken kan erg handig zijn omdat je je werk overal kunt doen, je hebt maar een paar dingen nodig: een computer en een internetverbinding. Vaak zijn er mensen die dit werk vanuit huis uitvoeren, maar het kan ook op andere plaatsen, die misschien suggestiever zijn: aan zee, in de bergen of gewoon in de open lucht met een prachtig uitzicht.

Misschien was het de bedoeling van deze man om ergens anders dan zijn kamer te werken. Jammer dat hij, terwijl hij stiekem in het vliegtuig zat, onverwachts een uitnodiging voor een meeting kreeg van zijn manager.

via Newsncr

Advertisement
mrbrotein/TikTok

mrbrotein/TikTok

De jongen in kwestie is een bekende TikToker, bekend onder de nickname mrbrotein en met een grote aanhang op sociale media (ruim 50 duizend volgers). Moe van het werken vanuit zijn huis, besloot hij op een ochtend het vliegtuig te nemen. Hij had alles tot in de puntjes voorbereid, maar het is jammer dat onverwachte gebeurtenissen altijd om de hoek liggen. Net toen hij vertrok, kreeg hij een onverwacht telefoontje: zijn baas nodigde hem diezelfde dag uit voor een vergadering.

In de clip zien we de man in het vliegtuig zitten, op het punt om op te stijgen, met het kussen achter zijn nek en het bijschrift: "Als je vanuit huis werkt en je manager nodigt je uit voor een vergadering, binnen 30 minuten". Op dat moment weet je niet wat je moet doen, je probeert meteen een geloofwaardig excuus te vinden, maar wat de hoofdpersoon van het verhaal gebruikte is niet erg aannemelijk, namelijk "Ik heb problemen met de wifi".

Advertisement
mrbrotein/TikTok

mrbrotein/TikTok

De kwestie heeft veel gebruikers ertoe aangezet om hun ervaring te vertellen, er zijn er die benadrukten dat ze hetzelfde hebben meegemaakt: "het is mij ook overkomen, het lijkt erop dat ze kunnen waarnemen wanneer je niet op kantoor bent", of zelfs degenen die vroegen om hen succes te wensen omdat ze van plan zijn hetzelfde te doen, maar hopen niet ontdekt te worden, of in ieder geval geen telefoontje te krijgen als het vliegtuig op het punt staat op te stijgen.

Aan de andere kant wilden vele anderen, naast hun eigen verhaal, enkele excuses delen om in vergelijkbare situaties te gebruiken. Iemand adviseerde om te zeggen dat "er geen stroom is" maar iemand anders stelde in het geval van een videogesprek voor om een ​​virtuele achtergrond te gebruiken om op een kantoor te lijken.

Heb je jezelf ooit in een vergelijkbare situatie bevonden?

Advertisement