Passagier laat stewardess huilen, haar collega komt tussenbeide: "Hou je mond, wij zijn je slaven niet"(+VIDEO)

Janine

10 Februari 2023

Passagier laat stewardess huilen, haar collega komt tussenbeide:
Advertisement

Als je een vliegtuig neemt, hoop je altijd dat je de vlucht in alle rust kunt doorbrengen. Velen besluiten die tijd te besteden aan werken, een boek lezen of slapen. De belangrijkste onbekende factor wordt echter altijd vertegenwoordigd door de andere passagiers. Het kan namelijk gebeuren dat deze laatsten zich onbeschoft gedragen tegenover andere reizigers, en soms zelfs onbeleefd zijn tegen stewardessen.

Dit is precies wat er gebeurde op een vlucht van de maatschappij IndiGo, waar een stewardess moest ingrijpen om haar collega te verdedigen, die beledigd werd door een passagier.

via shukla_tarun/Twitter

Advertisement

shukla_tarun/Twitter

De vlucht van de luchtvaartmaatschappij IndiGo van Istanbul naar Delhi was het toneel van een verbale confrontatie tussen een passagier en een stewardess. Het geheel werd gefilmd via de mobiele telefoon van een andere reiziger, die de video vervolgens op zijn Twitter-profiel plaatste.

In het filmpje zien we een stewardess die geanimeerd met een passagier praat en tegen hem schreeuwt: “hou je mond, ik ben je slaaf niet!. Wijs niet met je vinger naar mij, mijn crew huilt door jouw schuld”.

Blijkbaar zou de onenigheid zijn ontstaan ​​toen de maaltijden werden geserveerd. Het schijnt dat de man om een ​​broodje vroeg. Op dat moment vertelde de stewardess hem dat ze zou kijken of er een beschikbaar was. Na dit antwoord begon de man zo hard te schreeuwen dat hij de vrouw die hem bediende aan het huilen maakte.

shukla_tarun/Twitter

Geconfronteerd met dit tafereel kon de collega van de vrouw niet toekijken en koos ervoor om in te grijpen. Aanvankelijk probeerde ze de man op kalme toon uit te leggen dat ze alleen hoefden te serveren wat op zijn instapkaart stond, maar dat ze in elk geval op alle mogelijke manieren zouden proberen het hem naar de zin te maken.

Advertisement

"Het spijt me meneer, we doen ons best, maar zo kunt u niet met stewardessen praten. Ik luister letterlijk met alle respect naar u, maar u moet ook de bemanning respecteren." Na deze woorden kalmeerde de man niet, integendeel, hij bleef schreeuwen, zo erg zelfs dat de stewardess, die zo'n houding niet meer kon verdragen, tegen hem schreeuwde: “hou je mond. Ik ben een werkneemster. Ik ben je slaaf niet”.

Wat vind jij ervan?

Advertisement