Vrouw deelt haar originele huismiddeltje om rimpels te verbergen en er jonger uit te zien

Janine image
door Janine

01 April 2023

Vrouw deelt haar originele huismiddeltje om rimpels te verbergen en er jonger uit te zien
Advertisement

Het verstrijken van de tijd is iets onvermijdelijks, waartegen men niet kan vechten, het enige wat men kan doen is het accepteren en ermee leven. Sommige mensen kunnen de tekenen van veroudering op hun gezicht echter niet verdragen. Om deze reden proberen ze ze te maskeren met behulp van cosmetica, oftewel rimpels bedekken met make-up of kleine ingrepen.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we gaan vertellen, heeft besloten haar originele natuurlijke remedie met gebruikers te delen om rimpels te verbergen en er jonger uit te zien dan ze is. Laten we eens kijken.

via Yahoo

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Shelly Bailey is een 50-jarige vrouw, bekend op sociale netwerken onder het pseudoniem Shellybaileyd, die haar dagelijkse activiteiten op haar profielen deelt, maar ook haar truc wilde onthullen om er jonger uit te zien dan haar leeftijd, wat volgens haar beter is dan botox. Ze heeft een clip verspreid waarin ze uitlegt dat haar geheim is om een bananenschil op de oogleden en rond de ogen te doen. Daarna veegt ze het over haar hele gezicht.

“Het is natuurlijk niet wetenschappelijk bewezen, maar ik zie een aantal geweldige resultaten. Het werkt voor mij, mijn huid voelt geweldig aan, ik zie er jonger uit en ik besloot deze truc met al mijn gebruikers te delen. Op deze manier geef je ook minder geld uit, want je hoeft geen specifieke anti-rimpelcrèmes te kopen".

Advertisement

'Some people say it's gross.'

Pubblicato da The Sun su Giovedì 23 marzo 2023

De dermatoloog van de Cleveland Clinic Taylor Bullock zei dat er geen wetenschappelijk bewijs is om deze beweringen te ondersteunen. Daarom moet men, wanneer dergelijke uitspraken worden gedaan en andere mensen worden uitgenodigd om haar voorbeeld te volgen, altijd met grote voorzichtigheid te werk gaan, omdat men er zonder wetenschappelijke analyse niet zeker van kan zijn dat hetzelfde resultaat op verschillende huiden zal worden verkregen. "De effecten die de vrouw ziet, zijn hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de aanwezigheid van de antioxidanten in de bananenschil."

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Er zijn echter verschillende personen die hebben gereageerd onder de video. Sommige gebruikers zijn tegen het gebruik van deze methode en beweren dat het onhygiënisch is: "Ik zou dat slijmerige ding nooit op mijn gezicht smeren" of "het is echt vies”. Terwijl vele anderen geloven dat het een geweldige manier is om hun huid er jonger uit te laten zien: "naast mooie resultaten is het ook erg ontspannend".

Wat denk jij?

Advertisement