Serveerster onthult haar truc zodat klanten haar een fooi geven

Janine image
door Janine

03 April 2023

Serveerster onthult haar truc zodat klanten haar een fooi geven
Advertisement

Er zijn verschillende beroepen die als complex kunnen worden beschouwd, een daarvan is de ober, constant gedwongen om heen en weer te lopen tussen de keuken en de eetzaal, in een poging om aan de constante verzoeken van klanten te voldoen. Verder heeft hij ook heel vaak te maken met slechte lonen, de enige manier om het salaris wat meer te verhogen is door een fooi te krijgen, maar die krijgen ze niet altijd. Die extra's zijn een al lang bestaand geschil tussen degenen die het verplicht vinden en degenen die vinden dat het gewoon een zaak is tussen werkgever en werknemer.

De hoofdpersoon, de serveerster van het verhaal, dat we gaan vertellen, wilde haar trucje onthullen om ervoor te zorgen dat er altijd een fooi achterblijft. Laten we eens kijken wat haar geheim is.

via MSN

Advertisement
smart.hotties/Instagram

smart.hotties/Instagram

Kat Busch, bekend op sociale media onder het pseudoniem smart.hotties, is een meisje dat werkt als serveerster en beroemd is geworden omdat ze een video op haar profielen heeft gepubliceerd waarin ze het geheim uitlegt om klanten ertoe aan te zetten haar altijd een fooi te geven. Het komt namelijk heel vaak voor dat gasten het restaurant verlaten zonder iets extra's aan het personeel achter te laten, de truc van dit meisje is om hen er rechtstreeks mee te confronteren en om uitleg over hun keuze te vragen.

"Nadat je er zeker van bent - legde het meisje uit - dat de klant geen fooi heeft achtergelaten, ga je naar hem toe en tegenover iedereen vraag je hem waarom hij niets extra’s heeft achtergelaten. Vervolgens vraag je hem of je iets fout hebt gedaan in de service en wat hij denkt dat je zou moeten verbeteren. Op dat moment zal hij proberen je een excuus te geven en uiteindelijk zal hij je als verontschuldiging een fooi geven. Dit is een onfeilbare methode die ik iedereen aanraad om te gebruiken".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De clip heeft een zeer hoog aantal views bereikt, meer dan 60.000, maar er zijn vooral veel mensen die commentaar hebben geleverd. "Dat zou ik nooit kunnen. Sommige mensen geven gewoon geen fooi, hoe goed de service ook is", "mijn werkgever ontslaat iedereen die om een ​​fooi vraagt, hij vindt dat de klant het moet willen achterlaten”, "Ik hou ervan om te zien hoe mensen zichzelf rechtvaardigen" of, nogmaals, "obers zouden dat moeten mogen doen! Ik had graag veel mensen in verlegenheid gebracht die niets extra’s gaven".

Naast de voorstanders zijn er ook enkele tegenstanders die vinden dat een klant nooit gedwongen mag worden om een ​​fooi achter te laten, maar vooral dat een ander niet de schuld moet krijgen van een kwestie betreft de betaling, ze zouden hun werkgevers om meer geld moeten vragen.

Wat vind jij?

Advertisement