Ze geven meer dan $2.000 uit aan de bruiloft van hun nicht en ontdekken dan dat ze niet zijn uitgenodigd

Janine image
door Janine

01 November 2022

Ze geven meer dan $2.000 uit aan de bruiloft van hun nicht en ontdekken dan dat ze niet zijn uitgenodigd
Advertisement

Als je met een familielid trouwt, weet je al voordat de uitnodiging komt, in welke periode het gevierd zal worden en of je al dan niet deel uitmaakt van de gasten. Op dat moment beginnen we na te denken over het geschenk dat aan de bruid en bruidegom kan worden gegeven. Het zou echter jammer zijn als na het vinden en kopen van het cadeau blijkt dat je helemaal niet bent uitgenodigd.

Dit is wat er gebeurde met dit echtpaar dat, na meer dan $2.000 aan het geschenk te hebben uitgegeven, er bijna bij toeval achter kwam dat ze niet bij de gasten zouden zijn. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via BallsackJuicer/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dit stel is getrouwd en heeft een drukkerij. De vrouw heeft een nicht die binnenkort gaat trouwen, daarom wilden ze in plaats van het cadeau uitnodigingen, spandoeken, borden en boeken voor haar maken. Wat de twee typografen echter niet leuk vonden, is dat ze niet waren uitgenodigd voor de bruiloft en om deze reden besloten ze hun hart te luchten en het hele verhaal te vertellen via een post op Reddit.

"De nicht van mijn vrouw kwam naar ons bedrijf om ons te vragen uitnodigingen voor haar bruiloft te drukken. Voor feesten en evenementen van vrienden doen we dit altijd, uiteraard zonder kosten in rekening te brengen. We helpen graag. Kort voor de bruiloft vroeg ​​de organisator ons echter om alles voor een bepaalde datum voor te bereiden, maar we hadden nog geen deelname gekregen".

Op dit punt vroeg het nieuwsgierige paar de bruid of hun uitnodigingen verloren waren gegaan, maar blijkbaar bestonden hun uitnodigingen helemaal niet. De vrouw legde hen uit dat ze ervoor hadden gekozen om te trouwen met alleen goede vrienden en familieleden, en dat er geen plaats voor hen zou zijn.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De woorden van de vrouw verrasten het paar zodanig dat ze niet meer wisten wat ze moesten antwoorden. "We hebben meer dan $2.000 aan materiaal uitgegeven. Elke keer dat we uitnodigingen aanboden, bleven zowel de weddingplanner als de bruid wijzigingen aanbrengen, waardoor we gedwongen werden meer afdrukken te maken. We hebben een druk bedrijf, dus we moesten deze taken altijd na sluitingstijd uitvoeren. Dit alles kostte veel tijd en behoorlijk wat geld".

Het paar besloot toen om de bruid de kosten van het materiaal te laten betalen. Een keuze die de familieleden van de vrouw niet beviel, die het bedrijf belde en klaagde over het voorstel. “Na al dit gedoe denk ik erover haar de volle prijs te laten betalen”.

Wat denk jij ervan?

Advertisement